Yandex Metrica
SON DAKİKA
Göksel Gümüşdağ MHK'ye tepki gösterdi: Desteklemiyorum!

Göksel Gümüşdağ MHK'ye tepki gösterdi: Desteklemiyorum!

Son dakika haberleri... Merkez Hakem Kurulu tarafından 13 hakemin görevden alınması Başakşehir Kulüp Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın tepkisini çekti.

Spor

23.01.2024, 18:57

Maslak'ta bulunan Kulüpler Birliği ofisinde toplantı yapan Süper Lig kulüp başkanları MHK'nın hakemlerle ilgili verdiği kararı değerlendirdi.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, toplantıdan çıkarken yaptığı açıklamada, MHK'nın 13 hakem hakkında verdiği karara tepki gösterdi.

İsveç - Arnavutluk maçı bugün mü, ne zaman? İsveç -... Haberi Görüntüle

BAŞAKŞEHİR'İN AÇIKLAMASI

Başakşehir kulübü olarak hakemler için alınan bu kararı desteklemediğimi belirtiyorum. Federasyona bazı sorularımı ilettim. Zamanlama olarak doğru bir karar değil.

Bizler isimleri değil, sistemleri tartışıyoruz. Biz sorularımızı sorduk ve cevaplarını bekliyoruz.

MHK'nin sağlam bir yapıya oturması gerekiyor. Bu yapının iyileştirilmesi için bir komisyon kuruldu ve danışman tayin edildi. David Elleray, dünya futbolunun kurallarını uygulayan, görüş alınan bir kişi. Raporunu bekliyoruz. O rapor gelmeden bir karar alınmasını doğru bulmadığımızı söyledik.

Bu kararın alınması sayesinde artık maçlar dört dörtlük mü yönetilecek? Kalan hakemler içerisinde performansı düşük olanlar yok mu?

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading