Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gökhan Gönül'ün kardeşi olduğunu öğrendi!

Gökhan Gönül'ün kardeşi olduğunu öğrendi!

Kocaeli’de, küçük yaşlarda yetiştirme yurduna bırakıldığını ve tesadüfen milli futbolcu Gökhan Gönül’ün kardeşi olduğunu öğrendiğini iddia eden 27 yaşındaki genç, ailesine ulaşamadığını ifade ederek, 'İş için benden istenilen nüfus kayıt örneği çıkarttığımda ailemin olduğunu öğrendim' sözlerine yer verdi.

Spor

02.02.2024, 23:05

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde yaşayan ve 2 yaşındayken bırakıldığı yetiştirme yurdunda büyüyen 27 yaşındaki Can Gönül isimli genç, iş başvurusu için istenilen aile nüfus kayıt örneği belgesinde milli futbolcu Gökhan Gönül’ün kardeşi olduğunu öğrendiğini iddia etti.

27 yıldır yalnız yaşayan ve ailesi olmadan büyüdüğünü belirten Can Gönül, 4 yıl önce işe girmek için kendisinden istenilen aile nüfus kayıt örneği belgesinde ailesinin olduğunu öğrendiğini belirtti. Aile nüfus kayıt örneğinde milli futbolcu Gökhan Gönül ile öz kardeş olduğunu öğrendiğini kaydeden Can Gönül, 4 yıldır ailesine ulaşmaya çalıştığını ifade etti.

Eyüpspor Süper Lig'e çıktı mı? Eyüpspor-Adanaspor'u yenerse Süper Lig'e yükselir... Haberi Görüntüle

'NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ ÇIKARTTIĞIMDA AİLEMİN OLDUĞUNU ÖĞRENDİM'

Ailesinin olduğunu şans eseri öğrendiğini ifade eden Can Gönül, “Ben 1994 doğumluyum. 2 yaşımdan 18 yaşıma kadar yurtta büyüdüm. Koltuk fabrikası olsun, garsonluk olsun birçok yerde çalıştım. Ama çoğu zaman da işsiz kaldım. Yurtta kaldığım için memurluk hakkı tanındı. KPPS’ye girdim, sınav iptal olunca da kuraya kaldım. Orada memur oldum. Bize iş başvurusu için belgeleri tamamlamamız gerektiğini söylediler. Ben de istenilen belgeler için nüfus kayıt örneği çıkarttığımda ailemin olduğunu öğrendim. Gökhan Gönül, Nilüfer, Ahmet, Hakan, Volkan isimlerinin ailem olduğu yazıyordu. Ben bunları hayatım boyunca görmemiştim. Ama sağ olduklarını öğrendim. Ondan sonra iş yerinden bir abime danıştım. Onlar da yardımcı olarak durumu öğrendiler” dedi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading