Yandex Metrica

'Go Lan' diyen Zorbay Küçük'ün cezası kesildi!

'Go Lan' diyen Zorbay Küçük'ün cezası kesildi!

Son dakika haberleri... Galatasaray-Başakşehir maçındaki sözleri nedeniyle olay olan Zorbay Küçük'ün hakemlik kariyeri bitiyor mu?

Spor

10.03.2024, 19:23

Süper Lig'in 17.haftasında oynanan Galatasaray-Başakşehir maçını yöneten hakem Zorbay Küçük'ün kaç maç ceza alacağı belli oldu.

Karşılaşmanın ardından koridorlarda Arda Turan'a yönelik sözlerinden dolayı ve Kerem Aktürkoğlu'na 'Go Lan' diyerek gündem olan 29 yaşındaki hakemin Türkiye Futbol Federasyonu tarafından savunması istendi.

Merkez Hakem Kurulu'nun Zorbay Küçük’ün maç performansından memnun kaldığı, ancak antrenör Necati Ateş ve Arda Turan ile yaşadığı diyaloglar nedeniyle eleştirdiği ortaya çıktı.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Icardi sözleri: Türk futbolunun gördüğü en büyük... Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Icardi sözleri: Türk futbolunun gördüğü en büyük... Haberi Görüntüle

ZORBAY KÜÇÜK: GO AWAY DEDİM

Galatasaraylı futbolcuların tepki gösterdiği 'Go Lan' sözlerinin yanlış anlaşıldığını öne süren Zorbay Küçük'ün MHK ile yaptığı görüşmede 'GO Lan' demediğini, 'Go Away(Git buradan)' diyerek futbolcuları uzaklaştırmak istediği iddia edildi.

MHK'nın Zorbay Küçük'e en az 3 hafta maç vermeyeceği konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading