Yandex Metrica

Giresun'da sessiz gece! Beşiktaş bir puana razı oldu

Giresun'da sessiz gece! Beşiktaş bir puana razı oldu

Beşiktaş haberleri... Süper Lig'in 33. haftasında Giresunspor ile Beşiktaş kozlarını paylaştı. İlk yarısı golsüz geçilen karşılaşmanın ikinci yarısında da gol sesi çıkmadı ve taraflar sahadan 0-0'lık skorla ayrıldı. İşte detaylar....

Spor

23.01.2024, 19:09

Süper Lig'in 33. haftasında heyecan devam ediyor. Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Giresunspor'a konuk oldu.

Ev sahibi ekip maça, Okan, Hayrullah, Sergen, Perez, Aziz Behich, Hamidou, Flavio, Shapi Suleymanov, Chiquinho, Sergio ve Umut 11'iyle başladı.

Konuk takım ise Ersin, Montero, Necip, Vida, Rosier, Can, Josef, Rıdvan, Ghezzal, Teixeira ve Batshuayi 11'iyle sahada yer aldı.

Çekişmeli maçta gol sesi çıkmadı ve Giresunspor ile Beşiktaş 0-0 berabere kaldı. Bu skorla Giresunspor, 40 puanla 16. sırada kalırken, Beşiktaş ise 51 puanla 7. sırada yer aldı.

Avrupa Ligi çeyrek finaldeki dev maçın hakemi Halil Umut Meler oldu Avrupa Ligi çeyrek finaldeki dev maçın hakemi Halil Umut Meler... Haberi Görüntüle

"HER ŞEYİ DENEDİK"

Maçın ardından siyah beyazlı takımın teknik direktörü Valerien Ismael açıklamalarda bulundu.

Açıklamaları şöyle:

"Sonuçtan dolayı mutlu değiliz. Rakiplerle olan puan farkını eritmek istiyorduk ama maalesef olmadı. İkinci yarıda özellikle daha etkiliydik. İlk yarıda topu hızlı kullanamadık. Fırsat bulduk, burada gol atmalıydık. Ön bölgede biraz daha acımasız olmamız gerekiyordu. Her şeyi denedik. Özellikle son 30 dakika da baskı kurduk ama ödülünü alamadık.

Rakip oyunu geriden karşıladı. Çok fazla ortalar yaptık. Bu tarz maçlarda rakip ortaları karşılayınca yapacak pek bir şey kalmıyor. Böyle maçlarda bulduğun pozisyonları gole çevirmen gerekiyor.

Bütün futbolcularımızdan çok beklentimiz var. 3 maçlık genel duruma bakınca, tabii ki daha iyi performans göstermesi gerekenler olabilir ama geniş bir kadromuz var, önümüzdeki maçlarda neler olacak bakacağız."

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading