Yandex Metrica

Ghezzal İstanbul'da kalıyor! İşte yeni takımı

Ghezzal İstanbul'da kalıyor! İşte yeni takımı

Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren ve şampiyonlukta büyük payı olan Rachid Ghezzal'ın yeni takımı belli oldu. Galatasaray'ın Ghezzal ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladığı iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 17:41

Galatasaray'ın Rachid Ghezzal transferinde konusunda düğüm çözülüyor. Geçtiğimiz sezonu Beşiktaş'ta kiralık olarak geçiren ve sezonu şampiyon tamamlayan siyah beyazlı takımın en önemli oyuncusu olan Rachid Ghezzal, Galatasaray ile sözleşme imzalamak üzere.

Adını tarihe yazdırdı! Futbol dünyası yeni bir fenomen kazandı Adını tarihe yazdırdı! Futbol dünyası yeni bir fenomen kazandı Haberi Görüntüle

ANLAŞMA 3+1 YILLIK

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre Galatasaray, Rachid Ghezzal ile 3+1 yıllığına anlaşma sağladı. Önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinden geçmesi planlanan oyuncunun, kısa süre içerisinde resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Cezayirli futbolcunun kulübü olan Leicester City ile de anlaşma sağlayan Galatasaray'ın aradaki küçük pürüzleri giderdikten sonra transferi taraftara duyuracağı iddia edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading