Yandex Metrica

Getir İngiliz devine sponsor oldu

Getir İngiliz devine sponsor oldu

Getir, İngiltere'nin köklü takımlarından Tottenham ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Spor

23.01.2024, 17:45

Avrupa'da çok sayıda ülkede hizmet vermeye başlayan Getir, bu yıl ocak ayında İngiltere’de hizmet vermeye başlamıştı. Firma bu kez Premier Lig’in köklü futbol kulüplerinden Tottenham Hotspur ile üç yıllık sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Londra’da hizmet vermeye başlamasının ardından kısa sürede Birmingham, Manchester, Brighton, Cardiff, Liverpool ve Bristol'da da faaliyete geçerek İngiltere pazarında hızla yükselen Getir, Tottenham Hotspur’un üç yıl boyunca “Global Sponsoru” oldu.

Firma anlaşmayı sosyal medya hesabından duyurdu. 

Fenerbahçelileri sevindiren haber! O oyuncu geri dönüyor Fenerbahçelileri sevindiren haber! O oyuncu geri dönüyor Haberi Görüntüle

Müslüman basketbolcudan Gazze için birlik çağrısı: 'İnsanların baskı altında yaşıyor olmasına karşı gelmeliyiz' Müslüman basketbolcudan Gazze için birlik çağrısı: 'İnsanların baskı altında yaşıyor... Haberi Görüntüle

İLK SPONSORLUK ANLAŞMASI

Tottenham Hotspur ile yapılan bu anlaşma, Getir’in İngiltere’deki ilk sponsorluk anlaşması. Getir Birleşik Krallık Genel Müdürü Turancan Salur “Market teslimatı süresini dakikalara indirgeyerek dünyada bir ilki gerçekleştirdik. Sahada olduğu gibi bizim için de her saniyenin önemi büyük. Bu doğrultuda, son teknoloji bir hizmet sunmaya ve taraftarlar için benzersiz deneyimler yaratmaya odaklanıyoruz.” şeklinde konuştu. 

Tottenham Hotspur Ticari Genel Müdür Yardımcısı Todd Kline de Getir ile anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi: ''İnovatif yaklaşımıyla Getir, müşterilerini, insanı ve teknolojiyi tüm faaliyetlerinin merkezinde konumlandırarak çevreye olan etkisini en aza indirgemek için var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Önümüzdeki yıllarda Getir ekibiyle yakın bir şekilde çalışmayı dört gözle bekliyoruz.” 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading