Yandex Metrica

Gedson Fernandes transferinde Fenerbahçe'den Galatasaray'a tarihi çalım! Fatih Terim'in göz bebeğini Ali Koç bir telefonla bitirdi

Gedson Fernandes transferinde Fenerbahçe'den Galatasaray'a tarihi çalım! Fatih Terim'in göz bebeğini Ali Koç bir telefonla bitirdi

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın ocak ayında transfer etmek istediği Gedson Fernandes için Fenerbahçe'nin devreye girdiği iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 18:16

Geçen sezon Galatasaray'da gösterdiği performansla taraftarın gönlüne giren Gedson Fernandes'e Fenerbahçe de talip oldu.

Bu sezon Süper Lig'de lider Trabzonspor'un 10 puan gerisinde kalarak taraftarın tepkisini çeken kulüp başkanı Ali Koç, Fatih Terim'in çok istediği yıldızı transfer ederek taraftarlarının gönlünü almak istiyor.

Beşiktaş'ın da yaz transfer döneminde almak için yoğun uğraş verdiği genç yıldızın ise eski takımı Galatasaray'a gelmeye daha sıcak baktığı öğrenildi.

Benfica'nın bonservisini satarak elinden çıkarmak istediği 22 yıldızın devre arasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Süper Lig'de hakem kararı sonrası ilginç an: Futbolcu sahayı terk etmek istedi Süper Lig'de hakem kararı sonrası ilginç an: Futbolcu sahayı terk... Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ ISRARLA İSTİYOR

Orta sahada ofansif bir oyuncunun eksikliğini hisseden Fenerbahçe'de Ali Koç'un Portekizli oyuncuyu bonservisiyle alarak bu sorunu çözmek istediği konuşuluyor.

Sözleşmesi 2023 yılında sona erece Gedson için en fazla 10 milyon Euro'nun teklif edileceği yazıldı.

Süper Lig'de görev alacak ilk yabancı hakem açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında o hakem görev alacak! Süper Lig'de görev alacak ilk yabancı hakem açıklandı! Fenerbahçe ve... Haberi Görüntüle

GEDSON FERNANDES KADRO DIŞI KALDI

Öte yandan dün Potekiz basınında gündeme sarsan bir olay yaşandı.

Bu sezon forma şansı bulamayan Gedson Fernandes'in kumarhanede alkol alırken Benfica yöneticileri tarafından yakalandığı ve kadro dışı kalarak Benfica B takımına gönderildiği iddia edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan genç yıldızın kuzeni Adriano, Gedson'un kumarhanede alkol aldığını yalanlayarak; oyuncunun Benfica'nın sözleşme yenileme teklifini kabul etmediği için kadro dışı kaldığını belirtti.

Sosyal medyada yaşanan gelişmeler sonrası Galatasaray taraftarı Fernandes'e çağrıda bulunarak kulübe dönmesini istedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading