Yandex Metrica

Gedson Fernandes itirafı taraftarları ayağa kaldırdı: Bilseydim o paralara gideceğini ben alırdım

Gedson Fernandes itirafı taraftarları ayağa kaldırdı: Bilseydim o paralara gideceğini ben alırdım

Son dakika haberleri... Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran, Beşiktaş'tan kiralanan Gedson Fernandes'in transferi hakkında ilginç bir açıklama yaptı.

Spor

28.03.2024, 15:33

Galatasaray ile yaşadıkları problemlerle gündem olan Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran, Gedson Fernandes transferi hakkında itirafta bulundu.

Beşiktaş'ın Benfica'dan alıp, yarım sezonlığuna Rizespor'a kiraladığı Fernandes'in çok kaliteli bir isim olduğunu belirten Kıran, "Gedson Fernandes transferi aniden gelişti, hocaya 'Gedson Fernandes'i ister misin?' dedim, cevap vermedi. 'Niye cevap vermiyorsun!' deyince 'nereye koyacağımı düşünüyorum' dedi. Ben de 'Kulübüye koy' dedim (Gülerek). Gedson henüz 23 yaşında ve önü çok açık. Önce bizde daha sonra Beşiktaş'ta iyi işler yapacağını düşünüyorum. Ödenen rakamı bilseydim ben de transfer ederdim." ifadelerini kullandı.

Filistin Futbol Federasyonu'ndan FIFA'ya İsrail çağrısı: Derhal sonlandırın Filistin Futbol Federasyonu'ndan FIFA'ya İsrail çağrısı: Derhal sonlandırın Haberi Görüntüle

TAHİR KIRAN: GALATASARAY İLE ARAMIZI BOZDULAR

Galatasaray ve Rizespor arasında yaşanan Oğulcan Çağlayan sorununa da değinen Tahir Kıran, "Kulüp Başkanı olduktan sonra Oğulcan Çağlayan problemi vardı. Oturduk konuştuk. Yunus Akgün-Atalay ve Ali Yavuz Kol... 700 bin euro karşılığında anlaştık. Oyuncunun Rize'yi terk etmesi işi farklı yere getirdi. Şükrü Hanedar, Oğulcan Çağlayan için arayıp, "100 bin euro benim için sil" dedi. 50 bin euro da onun için sildim. Galatasaray'a 450 bin euroyu ne zaman isterseniz ödeyin dedim. İş kağıda dökülmeye geldiğinde birileri bu işi bozup darmadağın etti. Beni Galatasaray camiasının önüne attılar. Galatasaray ile benim aramı bozan artık kulüpte değil." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading