Yandex Metrica
SON DAKİKA
Gedson Fernandes geliyor mu? Benfica sözcüsünden son dakika açıklaması

Gedson Fernandes geliyor mu? Benfica sözcüsünden son dakika açıklaması

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği Gedson Fernandes için Benfica sözcüsü Nuno Farinha flaş bir açıklamada bulundu.

Spor

23.01.2024, 17:55

Avrupa Ligi'ne oyuncu listesini bu akşam vermesi beklenen Galatasaray, son saniyelere kadar Gedson Fernandes'i Benfica'dan transfer etmek istiyor.

Oyuncuyu satmaya sıcak bakmayan Portekiz kulübünün basın sözcüsü Nuno Farinha ise oyuncunun takımda kalacağını belirterek, "Gedson Fernandes büyük ihtimalle Şampiyonlar Ligi listesinde olacak. Henüz Şampiyonlar Ligi'nin kesinleşen listesini UEFA'ya teslim etmedik" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Avrupa'da transfer dönemi tamamlanırken, Türkiye'de 8 Eylül'e kadar devam edecek. Avrupa Ligi'ne oyuncu yazdırmak için 2 Eylül akşamına kadar oyuncuyu transfer etmesi gereken Galatasaray, Gedson'u bu tarihten sonra transfer ederse grup maçlarında oynatamayacak.

Portekizli futbolcu sadece Süper Lig müsabakalarında forma giyecek. 

Geçen sezon Galatasaray'da gösterdiği performansla taraftarların beğenisini kazanan Fernandes'in piyasa değeri 12.5 milyon Euro olarak hesaplandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading