Yandex Metrica

Gedson Fernandes'den Galatasaray itirafı! Portekizli yıldız merak edilen o soruya cevap verdi

Gedson Fernandes'den Galatasaray itirafı! Portekizli yıldız merak edilen o soruya cevap verdi

Son dakika haberleri... Transfer döneminin en flaş isimlerinden olan Gedson Fernandes, kendisini Çaykur Rizespor'a bağlayan sözleşmeye imza attı. İstanbul'da düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Gedson, Galatasaray ile ilgili sorulan soruya cevap verdi.

Spor

23.01.2024, 18:45

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, Gedson Fernandes ile resmi sözleşme imzaladı.

Galatasaray ile anılmasına rağmen Beşiktaş'ın son dakikada devreye girerek Benfica'dan kadrosuna kattığı 23 yaşındaki oyuncu, iki takım arasında yapılan anlaşma gereği sezonu Rizespor'da tamamlayacak.

İstanbul'da düzenlenen imza töreninde konuşan Gedson, "Çok farklı duygular yaşadım. Daha önce de Türkiye'de yaşamıştım, burada olduğum için mutluyum. Diğer taraflardan da gelen teklifler oldu ama şu anda bu tekliflerin önemi yok. Ben Rizespor'un oyuncusuyum ve elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta derbi krizi! Bu haber Fenerbahçe'ye yaradı Beşiktaş'ta derbi krizi! Bu haber Fenerbahçe'ye yaradı Haberi Görüntüle

GEDSON FERNANDES: BEŞİKTAŞ HAKKINDA KONUŞMAK İSTEMİYORUM

Gelecek sezon Beşiktaş'ta forma giyecek olan Gedson Fernandes, şu an için Rizespor'a odaklandığını belirterek, "Beşiktaş hakkında konuşmak istemiyorum. Şu an Rizespor'un oyuncusuyum. Bir süre sonra transferimle alakalı başka şeyler olacak. Ben buraya elimden gelenin en iyisini yapmaya geldim." dedi.

Galatasaray'da flaş ayrılık! Elden çıkartmak için hamleler oynanıyor Galatasaray'da flaş ayrılık! Elden çıkartmak için hamleler oynanıyor Haberi Görüntüle

GEDSON: TAHİR BAŞKAN'A TEŞEKKÜR EDERİM

"Her ligin kendi oyun karakteri var. Ligleri karşılaştırmayı sevmiyorum. Her lige farklı şekilde yaklaşırsınız. Buraya ilk geldiğimde tanıdığım çok fazla Portekizli oyuncu yoktu ama çabuk şekilde adapte oldum. Sonra da iyi arkadaşlıklar edindim."

"İstanbul'da yaşadığım yer çok güzeldi, insanlar son derece sevecendi. Buraya gelince aklıma ilk gelen şeyler bunlar oldu."

"Tahir Başkan'a müteşekkirim. Benimle çok ilgilendi, buraya gelmemdeki katkısından dolayı teşekkür ederim. Formamızın renklerini çok beğendim. Umarım yeni forma numaramla birlikte bana şans getirir."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading