Yandex Metrica

Geçen sezonun flaş ismi Yeni Malatyaspor'da

Geçen sezonun flaş ismi Yeni Malatyaspor'da

Yeni Malatyaspor, geçen sezon Hatayspor'da ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Rayane Aabid'i kadrosuna kattı.

Spor

23.01.2024, 17:35

Transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, orta sahasını güçlendirdi. Sarı-siyahlı kulüp, geçen sezon Hatayspor ile ligde 39 maça çıkan Fransız futbolcu Rayane Aabid ile  2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübün sosyal medya hesabından Rayane Aabid'in sarı-siyahlı formayı giydiği ve sözleşme imzaladığı fotoğraf paylaşılarak, "Kulübümüz, son olarak Hatayspor forması giyen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Rayane Aabid ile 2+1 yıllık sözleşme imzalamıştır. Hoş geldin Aabid." ifadelerine yer verildi.

Öte yandan Hatayspor ile sözleşme uzatmayan Rayane Aabid ile Trabzonspor ve Galatasaray'ın da ilgilendiği öğrenildi. 

Hatayspor'dan teşekkür mesajı

Atakaş Hatayspor, takıma katkılarından dolayı Rayan Aabid'e teşekkür etti.

Kulüpten yapılan açıklamada, Aabid'in sözleşmesinin sona erdiği belirtilerek, "Takım kaptanlarımızdan Rayane Aabid ile yollarımız ayrılmış olup, bugüne kadar takımımıza vermiş olduğu emeklerden dolayı kendisine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz." denildi.

Hatayspor'daki istikrarlı görüntüsüyle dikkat çeken 29 yaşındaki oyuncu, geçen sezon forma giydiği 39 maçta,3 gol ve 5 asistlik bir performansa imza attı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading