Yandex Metrica

Geçen senenin kahramanı resmen kovuldu! Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık taraftarı çıldırttı

Geçen senenin kahramanı resmen kovuldu! Fenerbahçe'de sürpriz ayrılık taraftarı çıldırttı

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'de gözler devre arasındaki transfer dönemine çevrildi. Jorge Jesus'un kadroda istemediği iki isimle yollar ayrılacak.

Spor

23.01.2024, 19:53

Geçen sezon Fenerbahçe'nin en başarılı isimlerinden olan Miha Zajc başta olmak üzere Lemos ve Bruma ile yollar ayrılacak.

Şu ana kadar 3 isme de soğuk bakan Jorge Jesus'un sezonun geri kalanında forma şansı vermeyi düşünmediği öğrenildi.

Özellikle sözleşmesinin son senesine giren Slovenyalı oyuncu Zajc'ın bir anda arka planda kalması taraftarları şaşırttı.

İsmail Kartal ile tamamlanan 2021-2022 sezonunda harika bir performans sergileyen milli oyuncu, çıktığı 32 lig maçında 9 gol atıp, 2 asist yapmıştı.

Türkiye Kupası yarı final karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı Türkiye Kupası yarı final karşılaşmalarını yönetecek hakemler açıklandı Haberi Görüntüle

MIHA ZAJC TEKLİFİ KABUL ETMEDİ

Bu sezon Jorge Jesus'un kadroda tercih etmediği 28 yaşındaki Miha Zajc, kendisine önerilen kontrat uzatma görüşmelerini geri çevirdi.

Şu ana kadar sadece 4 lig maçında 250 dakika şans bulan Zajc, kendisine haksızlık yapıldığını öne sürerek sözleşme uzatmayı düşünmediği belirtildi.

İtalya'dan talipleri olan yıldız oyuncunun sözleşmesi gelecek sezon sona eriyor.

Öte yandan Zajc'ın yanı sıra devre arasında Bruma ve Lemos ile yolların kesin olarak ayrılacağı konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading