Yandex Metrica

Gaziantep'te tarihi anlar! Göztepe küme düştü, Muhammet Demir penaltıyı bilerek auta attı

Gaziantep'te tarihi anlar! Göztepe küme düştü, Muhammet Demir penaltıyı bilerek auta attı

Süper Lig'in 34.haftasında Göztepe deplasmanda Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalarak küme düştü. Mücadelenin son anları nefes kesti. İki takım arasında fair play rüzgarları esti ve son saniyede kazanılan penaltıyı Muhammet Demir gole çevirmedi.

Spor

23.01.2024, 19:10

Süper Lig ekibi Göztepe, ligin bitimine 4 hafta kala küme düşmeyi garantiledi.

Deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşan İzmir ekibi kendisine lazım olan galibiyeti elde edemedi.

Adis Jahovic'in golüyle 1-0 öne geçen Göztepe, golün hakem atışı öncesi olması nedeniyle Gaziantepli oyuncuların yaptığı itiraz sonrası kalesini açarak rakibinin Figueiredo ile eşitlik golünü atmasına imkan verdi.

Fair-Play hareketlerinin yaşandığı tarihi maçta bu kez ev sahibi ekip Gaziantep FK, kazandığı penaltıyı bilerek dışarı attı.

TFF başkan adayı İsmail Uyanık kimdir, kaç yaşında ve nereli? TFF başkan adayı İsmail Uyanık kimdir, kaç yaşında ve nereli? Haberi Görüntüle

MUHAMMET DEMİR: PİŞMAN DEĞİLİM

Gaziantep FK'lı futbolcu Muhammet Demir son saniyede atmadığı penaltı hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Hala tuhaf hissediyorum. Hiç pişman değilim penaltıyı atmadığım için. Vicdanım çok rahat. Göztepe o fair play'i göstermeseydi penaltı da olmazdı. Penaltıyı atıp sevinmek içimize sinmezdi. Kesinlikle pişman değilim."

Galatasaray Süper Lig  şampiyonluğu için Süper Kupa'dan vazgeçti! Galatasaray Süper Lig şampiyonluğu için Süper Kupa'dan vazgeçti! Haberi Görüntüle

GAZİANTEP FK - GÖZTEPE İLK 11'LER

Gaziantep FK: Günay Güvenç (Dk.39 Mustafa Burak Bozan), Kitsiou, Djilobodji (Dk. 57 Halil İbrahim Pehlivan), Tosca, Ertuğrul Ersoy, Furkan Soyalp (Dk. 57 Recep Niyaz), Sagal (Dk. 79 Figueiredo), Vetrih (Dk. 79 Merkel), Maxim, Mirza Cihan, Muhammet Demir

Göztepe: Arda Özçimen, Murat Paluli, Dino (Dk.46 Soner Aydoğdu) , Kahraman Demirtaş, Rodrigues (Dk.69 Ege Özkayımoğlu) , Atakan Rıdvan Çankaya, Tijanic, Yalçın Kayan, Berkan Emir, Halil Akbunar (Dk. 86 Baku), Di Santo (Dk. 69 Jahovic)

Goller: Dk. 90+2 Jahovic, (Göztepe) Dk. 90+3 Figueiredo (Gaziantep FK)

Sarı Kart: Dk. 45+2 Atakan Rıdvan Çankaya (Göztepe) Dk. 90+1 Recep Niyaz (Gaziantep FK)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading