Yandex Metrica

Gaziantep FK Maxim'in bonservisini belirledi! işte çılgın rakam!

Gaziantep FK Maxim'in bonservisini belirledi! işte çılgın rakam!

Gaziantep FK'dan kiralanan ve performansıyla Şenol Güneş'ten tam puan alan Maxim için siyah beyazlı yönetim, Antep ekibiyle pazarlık için masaya oturması bekleniyor.

Spor

10.02.2024, 12:47

Deprem nedeniyle ligden çekilme kararı alan Gaziantep FK'da BJK'ye kiralanan ortasaha oyuncusu Maxim'in bonservis detayları belli oldu. Siyah Beyazlılara transfer olduğu günden bu yana performansıyla beğenileri toplayan 32 yaşındaki Romanyalı oyuncuyu Şenol Güneş'ten tam not aldı. Ligin 3. sırasında yer alan ve gelecek sezon planlamarına Şenol Güneş önderliğinde başlayan kartallar, kiralık oyuncuların durumunu değerlendirmeye devam ediyor. Güneş, Gaziantep FK'dan kiralanan performans ve uyum konusunda güzel bir ivme yakalayan Maxim için yönetime talimat verdi. Antep ekibi ise Maxim için 4-5 milyon euro bandında fiyat biçiyor.

İsmail Kartal istifa edecek mi? İsmail Kartal'ın açıklamaları sitede neden yayınlanmadı? İsmail Kartal istifa edecek mi? İsmail Kartal'ın açıklamaları sitede neden... Haberi Görüntüle

MAXİM İSTANBUL EKİBİNDE MUTLU

Şenol Güneş’in kararı olumlu olursa Gaziantep FK ile bonservis için masaya oturulacak. Anlaşma sağlanması halinde Maxim ile sözleşme imzalanacak. Her fırsatta Beşiktaş’ta çok mutlu olduğunu söyleyenbaşarılı futbolcunun kariyerine siyah-beyazlı takımda devam etmek istediği belirtildi. Kulüplerin anlaşması halinde Maxim’in Beşiktaş’la sözleşme imzalamaya şimdiden hazır olduğu kaydedildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading