Yandex Metrica

Gana, Christian Atsu için seferber oldu! Hükümete yardım çağrısı yapıldı

Gana, Christian Atsu için seferber oldu! Hükümete yardım çağrısı yapıldı

Hatay'da enkaz altında kalan ve henüz haber alınamayan Christian Atsu'nun ülkesi Gana durumu yakından takip etmeye devam ediyor. Crime Check Foundation, Gana hükümetinden Christian Atsu için özel bir istekte bulundu.

Spor

03.02.2024, 13:19

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından Hatay'da enkaz altında kalan Christian Atsu için Gana'dan çağrı geldi.

Futbol kirlendi! Futbolcunun başına bıçak attılar, hakem oyunu bile durdurmadı Futbol kirlendi! Futbolcunun başına bıçak attılar, hakem oyunu bile durdurmadı Haberi Görüntüle

GANA İNSANİ YARDIM VAKIFLARI AYAKTA

Gana'da insan hakları ve yardım kurumu olarak hizmet veren Crime Check Foundation, hükümete çağrıda bulunarak Christian Atsu'nun arama kurtarma çalışmalarına Gana'nın da katılmasını talep etti.

Afrika basını ve ailesinden gelen bilgilere göre Gana hükümeti ve halkının Hatay'a gelme hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi.

Livakovic gitmekten nasıl vazgeçti? Kararını kim değiştirdi? Livakovic gitmekten nasıl vazgeçti? Kararını kim değiştirdi? Haberi Görüntüle

ANDRE AYEW VE MICHAEL ESSIEN'DEN AÇIKLAMA

Gana Milli Takım kaptanı Andre Ayew, yakın arkadaşı olduğu Christian Atsu'nun durumunu üzüntüyle takip ettiğini dile getirerek yaptığı açıklamada: “Tüm Gana kendisinin iyi olması için dua ediyor” ifadelerine yer verdi.

Eski yıldız futbolcu Michael Essien ise: “Arkadaşım Christian Atsu’nun hayatta olduğunu umuyor ve dua ediyorum. Kalbim, başta bu trajedinin kurbanlarının aileleri olmak üzere tüm Türkiye ve Suriye halklarıyla birlikte” ifadelerini kullandı.

Michael Essien'in Twitter paylaşımı:

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading