Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galler, puanı Bale İle kurtardı! ABD skoru koruyamadı: 1-1

Galler, puanı Bale İle kurtardı! ABD skoru koruyamadı: 1-1

2022 Katar Dünya Kupası B Grubu'nda Galler 1-0 geriye düştüğü maçta ABD karşısında 80'de hakemin verdiği penaltı kararı sonrası Gareth Bale'in attığı golle 1 puanı kurtardı.

Spor

23.01.2024, 22:15

2022 Dünya Kupası B Grubu maçında ABD ile Galler, Ahmed bin Ali Stadyumu'ndak karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısında daha etkili görünen ABD, 36. dakikada Christian Pulisic'in pasıyla ceza sahasında topla buluşan Timothy Weah'ın golüyle öne geçti. 

Ballon d'Or ödüllü efsane George Weah'in oğlu olan 22 yaşındaki Timothy Weah, babasının aksine Liberya'yı değil ABD Milli Takımı'nı seçti. Timothy Weah, ilk kez boy gösterdiği Dünya Kupası'nda ilk golünü kaydetti. 

PFDK sevkleri ne zaman, hangi tarihte açıklanır? Trabzonspor - Fenerbahçe... Haberi Görüntüle

KAPTAN GEMİYİ KURTARDI

Karşılaşmanın ikinci yarısında 'Ejderhalar' beraberlik için açık aradı. 80. dakikada Walker Zimmerman'ın ceza sahası içinde Gareth Bale yaptığı faul sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen 33 yaşındaki yıldız hata yapmadı: 1-1. MLS'te Los Angeles forması giyen Bale, ülkesi adına kariyerinin 41. golünü kaydederken, bu gol Galler'in Dünya Kupası'nda 64 yıl sonra ilk golü oldu. Kalan bölümde başka gol sesi çıkmadı ve mücadele 1-1 sona erdi. ABD, kupaya 3 puanla başlayan İngiltere ile 25 Kasım tarihinde karşılaşacak. Türkiye'nin EURO 2024 elemelerindeki rakiplerinden Galler ise İran ile aynı tarihte mücadele edecek.

Manchester United'dan flaş sakatlık açıklaması: Altay Bayındır milli maçları kaçıracak Haberi Görüntüle

KUNTZ DA MAÇI İZLEDİ

ABD Milli Takımı'nda forma giyen Antalyasporlu futbolcu Haji Wright, mücadeleye yedek soyundu. Haji Wright, mücadelenin 74. dakikasında Joshua Sargent'in yerine oyuna dahil oldu. Karşılaşmayı A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz da takip etti. Kuntz'a yardımcısı Jan-Moritz Lichte eşlik etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading