Yandex Metrica

Galibiyet sonrası Stefan Kuntz’tan Almanya açıklaması

Galibiyet sonrası Stefan Kuntz’tan Almanya açıklaması

A Milli Takım teknik direktörü Stefan Kuntz, son saniye sonrası gelen galibiyeti değerlendirdi.

Spor

23.01.2024, 18:06

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu 8.maçında A Milli Takım, Letonya’yı 2-1 mağlup ederek puanını 15’e yükseltti.

Kazanılan galibiyet sonrası çok mutlu olduklarını belirten teknik direktör Stefan Kuntz, “Bunun son dakikada atılan bir golle gelmiş olması özel kılıyor. Oyuncularımın yediğimiz golden sonra verdiği reaksiyon için onları kutluyorum. Onlar hakkında çok yorum yapıldı. Bundan elbette etkilenirsiniz. Bu galibiyet onlar için önemli. Onlar adına seviniyorum. Çünkü daha fazlasını hakediyorlar.   Bunun böyle olmadığını gösterdiler. İnandılar. Bu galibiyetin duygusal bir şekilde gelmiş olması, dramatik olması bunu önemli kılıyor. Bu gece Türk halkına da bir galibiyet verebilmiş olmayı önemsiyoruz ve bundan dolayı da çok mutluyuz.” ifadelerini kullandı.

VAR bile anlayamadı! Laporta açıkladı:Real Madrid-Barcelona maçı tekrar edebilir mi? VAR bile anlayamadı! Laporta açıkladı:Real Madrid-Barcelona maçı tekrar edebilir mi? Haberi Görüntüle

“HİÇKİMSENİN ONLARA İNAMAMDIĞI ANDA MAÇI ÇEVİREK BİR ŞEYLERİN BAŞLANGICI”

Kuntz, aynı zamanda, “Tamamen sorunlarımızı çözmüş değiliz elbette ama hiç kimsenin onlara inanmadığı bir anda bu maçı çevirmek, bu takımda bir şeylerin başlangıcı olabilir.” şeklinde konuştu.

İsmail Kartal'dan futbolcularına kritik uyarı: Dikkat edin! İsmail Kartal'dan futbolcularına kritik uyarı: Dikkat edin! Haberi Görüntüle

“ALMANYA’DAKİ TÜRKLER KONVOY YAPIP GALİBİYETİ KUTLADI”

Kuntz, “Yalnız Türkiye'de halkın değil, Almanya'da yaşadığım yerdeki Türklerin de konvoy yapıp galibiyeti kutladığını öğrendim...” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading