Yandex Metrica

Galatasaraylılara Alexis Sanchez'den haber var! Yıdız futbolcu Sanchez anlaştı

Galatasaraylılara Alexis Sanchez'den haber var! Yıdız futbolcu Sanchez anlaştı

Galatasaray ile adı anılan yıldız futbolcu Sanchez’in yeni takımı belli oldu. Sarı kırmızılıların kadroya katmak için yoğun uğraş verdiği Sanchez’den kötü haber geldi. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Inter'le 1 yıl kalan sözleşmesini feshedecek olan Sanchez’in Marsilya’ya transfer olacağı iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 19:39

Galatasaray’ın transfer gündeminde olan Alexis Sanchez’in Marsilya ile anlaşacağı iddiası spor gündemine düştü. Galatasaray, Dries Mertens ve Lucas Torreira'yı kadrosuna katarak üst üste bombaları patlattı. Transferde şova başlayan sarı kırmızılılarda Sanchez’den üzücü haber geldi.

Ligin ilk maçında Antalyaspor'u deviren Aslan, transferde de hareketli günler geçiriyor. Haris Seferovic, Sergio Oliveira, Leo Dubois gibi isimleri kadrosuna katan Galatasaray, Mertens ve Torreira bombalarını patlattı. Bir dünya yıldızını daha transfer etmesi beklenirken Alexis Sanchez'den kötü haber geldi.

Ve TFF atamaları açıkladı! İşte Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri... Ve TFF atamaları açıkladı! İşte Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri... Haberi Görüntüle

MARSİLYA’YA TRANSFER OLUYOR

Sarı-kırmızılılar iki yıldız sonrası Inter ile yollarını ayırmaya hazırlanan Alexis Sanchez ile transfer görüşmelerine başlamıştı.

Hem iki kulüp hem de oyuncuyla yapılan görüşmelerde sürecin olumlu ilerlediği belirtiliyordu fakat Şilili yıldızdan kötü bir haber geldi.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre, Inter'le 1 yıl kalan sözleşmesini feshedecek olan Sanchez, feshin ardından Marsilya'ya transfer olacak.

PFDK ceza yağdırdı! Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray... PFDK ceza yağdırdı! Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray... Haberi Görüntüle

Futbolcuların sahaya çıkarken atmosferden dizleri titriyor! Dünyanın en çok korkulan stadyumu Türkiye'de Futbolcuların sahaya çıkarken atmosferden dizleri titriyor! Dünyanın en çok korkulan... Haberi Görüntüle

ADETA GOL MAKİNESİ

Yıldız futbolcunun, Fransız ekibi ile 2 yıllık kontrat imzalayacağı ifade edildi.

33 yaşındaki yıldız Kulüp kariyerinde 623 maça çıkıp 180 gol 141 de asist üretti.

1.68 boyundaki oyuncunun, güncel piyasa değeri 3.5 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda.

Tecrübeli golcü, geçtiğimiz sezon Inter'de 39 karşılaşmada görev aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading