Yandex Metrica

Galatasaraylılar çok kızacak! Fatih Terim Trabzonspor'a imzayı atıyor

Galatasaraylılar çok kızacak! Fatih Terim Trabzonspor'a imzayı atıyor

Başkan değişikliği sonrasında teknik adam Abdullah Avcı ile de yollarını ayırma kararı alan Trabzonspor'da  Fatih Terim'e teklif götürüleceği iddia edildi. Fatih Terim, teklifi kabul etmesi halinde Bordo-Mavili takımın yeni patronu olacak.

Spor

23.01.2024, 20:37

Trabzonspor'da Abdullah Avcı yerine daha önce basında bile iddialara konu olmayan, Galatasaray'ın efsane eski teknik direktörü Fatih Terim ile görüşme kararı alındı.

Süper Lig'de geçtimiz sezon şampiyonluğu elde eden ve bu sezon ligde ve Avrupa'da istediği puanları alamayan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı ile yollar ayrıldı. Avcı'nın takımdan ayrılmasının akabinde Başkan Ahmet Ağaoğlu da istifa etti ve takımda kongre kararı aldı. Yeni başkanını seçecek olan Trabzonspor'da tek başkan adayı Ertuğrul Doğan.

İstanbulspor 1. Lig'e mi düştü? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor 1. Lig'e mi düştü? İstanbulspor küme mi düştü? Haberi Görüntüle

HAFTA İÇİ GÖRÜŞME OLACAK

Ajansspor'dan Salim Manav'ın haberine göre; Teknik direktör arayışlarını sürdüren Ertuğrul Doğan yönetimi, gündeme Fatih Terim ismini aldı. Bordo mavili yöneticiler, hafta içerisinde Terim ile görüşecek.

Geçen sezon Galatasaray'dan ayrılan kulübün sembol ismi Fatih Terim, Cimbom'da 8 kez Süper Lig, 4 defa Türkiye Kupası ve Süper Kupa, bir kez de UEFA kupasını kazandı. Galatasaray tarihine adına altın harflerle yazdıran Terim, Sarı-Kırmızılı takım dışında Ümit Milli Takım, A Milli Takım, Göztepe, Ankaragücü, Fiorentina ve Milan'da çalıştı.

Jayden Oosterwolde Galatasaray maçında oynayacak mı? Jayden Oosterwolde derbide olacak mı? Jayden Oosterwolde Galatasaray maçında oynayacak mı? Jayden Oosterwolde derbide olacak... Haberi Görüntüle

KENDİSİNE GELEN HİÇBİR TEKLİFİ KABUL ETMEDİ

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Mısır A Milli Takımı ve Mısır Ligi ekibi Al-Ahly'den gelen teklifleri Fatih Terim kabul etmedi.

Geçen sezon ligin 20. haftasında Galatasaray'dan ayrılan Fatih Terim, kendisine gelen teklifleri geri çevirdi. Tecrübeli teknik adam herhangi bir takımla anlaşma sağlamadı. Trabzonspor ile isminin anılmasında sonra Bordo-Mavili taraftarlar Fatih Terim ismini gündeme getirdi ve en çok konuşulan kişi oldu.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading