Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaraylı yıldızdan olay transfer itirafı: Fenerbahçeli yönetici evime geldi, dövecektim!

Galatasaraylı yıldızdan olay transfer itirafı: Fenerbahçeli yönetici evime geldi, dövecektim!

Son dakika haberleri... Galatasaray tarihinin efsane oyuncuları arasında yer alan Cevad Prekazi, yıllar sonra çok konuşulacak bir itirafta bulunarak sporseverleri şaşırttı.

Spor

23.01.2024, 19:49

Galatasaray'ın yaşayan efsanesi Cevad Prekazi, NTV'de yayınlanan Kırılma Anı Programına konuk oldu.

Geçmişe dair açıklamalarda bulunan Prekazi, Emek Ege'nin sorularını yanıtladı.

Kulüpteki anılarından bahseden efsane yıldız, "Galatasaray artık Türkiye'de değil, Avrupa'da. Galatasaray, Avrupa takımıdır. Galatasaray ligde 1-2 sene kötü sonuçlar alıyor ama sonra tekrar şampiyon oluyor ve Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor. O yıllarda Türkiye kimdi? Galatasaray'daki ilk yılımda Münih'e kampa gittik. Uçaktan indik, 2. sınıf insan gibi davranıyorlardı. Bana ve Simovic'e değil tabii, bizde Yugoslav pasaportu vardı, çok önemli. Ben Türk arkadaşlarım için kavga ettim orada. O yüzden Monaco'daki gol Türkiye için çok önemliydi. "Biz de varız, biz de geliyoruz" demekti o gol. Şimdi Galatasaray'ı hangi ülkede tanımazlar? Sırbistan küçük ülke, herkes Galatasaray diyor. Galatasaray, Avrupa'da başarılarını gösterdi" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'yi hangi lig kabul eder? İşte Avrupa liglerinin şartları ve... Haberi Görüntüle

PREKAZI'DEN FENERBAHÇE İTİRAFI

Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'den teklif aldığını da açıklayan Prekazi,  "Pesic evime Fenerbahçe yöneticisini getirmişti. Pesic’i dövecektim. “Kime sordun? Kime sorarak getirdin Fenerbahçe yöneticisini evime?” dedim. Önüme açık çek koydular. İstediğin rakamı yaz dediler. “Hayır” dedim. Galatasaray ile 3. sözleşmemi yapacaktım. Belki ayrılabilirdim idarecilere kalbim kırılmıştı. Eşim maça gelmişti, eve döndük, ağlıyordu. Ne oldu dedim? “bu taraftarlar için gerekirse bedava oyna” dedi, kaldım.” görüşlerini aktardı.



·
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading