Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaraylı futbolcudan flaş itiraf: Beşiktaş'tan teklif aldım! Sergen Yalçın beni aradı

Galatasaraylı futbolcudan flaş itiraf: Beşiktaş'tan teklif aldım! Sergen Yalçın beni aradı

Son dakika haberleri... Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Arda Turan, TV 100 kanalında yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın programına konuk oldu. Arda'nın yapmış olduğu transfer itirafı çok konuşuldu.

Spor

23.01.2024, 19:28

Futbolu bırakması beklenen Arda Turan, geçmişe dair dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Yeni sezonda futbola veda etmesi beklenen Arda, Galatasaray'a imza atmadığı dönemde Beşiktaş'tan teklif aldığını itiraf etti.

Geçen sezon Sergen Yalçın'ın kendisini aradığını söyleyen 35 yaşındaki futbolcu, "Sergen Yalçın'ı canım kadar severim. Benim sıkıntılar yaşadığım günlerimde bana telefon açtı, 'Beşiktaş'a gelmek ister misin?' dedi. Sergen ağabey hiç kimsenin sahip çıkmadığı kadar bana sahip çıktı" ifadelerini kullandı.

Kariyerine teknik direktör olarak devam etmek istediğini aktaran Arda Turan,  "Galatasaray'da oynayamayacağıma göre, eşimin ve ailemin rahat edeceği bir yerde olur, rahat edemeyeceği bir yerde oynamayı düşünmüyorum. Süper Lig 'de herhangi bir takımda oynamayı düşünmüyorum. Teknik direktör olmak istiyorum, iyi bir teknik direktör olacağımı düşünüyorum. Ekibimi topluyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading