Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaraylı eski golcüden derbi hakemine destek, Mesut Özil'e tepki

Galatasaraylı eski golcüden derbi hakemine destek, Mesut Özil'e tepki

Son dakika haberler.. Dün geceye damga vuran derbi sonrası Galatasaray'ın eski futbolcusunda Mesut Özil'e tepki geldi.

Spor

23.01.2024, 18:20

Bir dönem Galatasaray ve A Milli Takım'da da forma giyen Ümit Karan, Galatasaray-Fenerbahçe derbisini değerlendirdi.

Koronavirüs sonrası stadyumu dolduran 52 bin taraftara yazık olduğunu belirten eski futbolcu, "Galatasaray, 4 net pozisyon buldu ama atamadı. Taraftara yazık oldu. İki takım da bana göre kötü bir maç çıkardı. Özellikle ofansif anlamda oldukça yetersizlerdi. Galatasaray buna rağmen 4 net pozisyon buldu. Futbolun kanunu maalesef bu.." ifadelerini kullandı.

Ünlü gazeteci Szymanski transferini duyuruldu: Rekor bonservisle gidecek Haberi Görüntüle

ÜMİT KARAN'DAN MESUT ÖZİL'E TEPKİ

Derbide Galatasaray'a 1 gol atan Mesut Özil'in gendiği günden bu yana en iyi performansını ortaya koyduğunu aktaran Karan, "Kalitesini konuşmaya gerek yok ama Galatasaray taraftarına saygısızlık yapıp tepki almasına gerek yoktu. Galatasaray'ın en iyisi de kesinlikle Kerem'di." dedi.

Ünlü gazeteci Szymanski transferini duyuruldu: Rekor bonservisle gidecek Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GELECEĞİ ÇOK PARLAK

"Galatasaray adına sahanın en iyisi Kerem Aktürkoğlu'ydu. İlk yarıda tek başına mücadele etti. Halil ve Feghouli'nin performansı düşük olunca her şeyi kendi yapmak zorunda kaldı. Şu bir gerçek; Kerem'in geleceği çok parlak. Pozisyonları değerlendiremezsen rakip değerlendiriyor. Fatih Terim'in içeride oynanan maçta daha ofansif bir kadroyla çift forvet çıkmasını bekliyordum. Ama tercihini Halil'den yana kullandı. Stada gelen 50 bin taraftara yazık oldu."

Mert Hakan Yandaş'ın gol sevinci olay olmuştu! İbrahim Üzülmez'e cevap... Haberi Görüntüle

PEREİRA EGO YAPMADI

"Fenerbahçe'de Vitor Pereira ilk kez doğru bir kadroyla sahaya çıktı. Ego yapmaktan vazgeçti ve doğru tercihlerle sahaya çıktı. Elindeki takım üçlü oynamaz. Dörtlüye dönmesi doğru karardı."

Acun Ilıcalı'dan sakin hamleler! Fenerbahçe başkanlığına göz kırptı Haberi Görüntüle

ÜMİT KARAN: HALİL UMUT MELER MAÇI ETKİLEMEDİ

"Maçta Fenerbahçe'nin en büyük avantajı daha olgun ve tecrübeli bir takım olmasıydı. Golü yemelerine rağmen hiç acele etmeden çok sakin oynadılar. Sosa, Mesut ve İrfan Can gibi bu tarz maçları yaşamış isimlere sahipler. Galatasaray ise geleceği parlak ve genç bir takım ve zamana ihtiyaçları var. Hakem Halil Umut Meler'in maçı etkilediğini düşünmüyorum. Sadece son saniyedeki pozisyon bana göre penaltıydı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading