Yandex Metrica

Galatasaraylı eski futbolcudan Domenec Torrent itirafı: Çok ağrıma gitti, beni çok yıprattı!

Galatasaraylı eski futbolcudan Domenec Torrent itirafı: Çok ağrıma gitti, beni çok yıprattı!

Son dakika haberleri... Sezon başı Galatasaray'dan Eyüpspor'a transfer olan Alpaslan Öztürk, geçen sene çalıştığı İspanyol teknik direktör Domenec Torrent hakkında açıklamalarda bulunarak aralarında geçen gerginliğe değindi.

Spor

30.01.2024, 14:28

TFF 1.Lig ekibi Eyüpspor'un milli futbolcusu Alpaslan Öztürk, geçen sene Galatasaray'da çalıştığı Domenec Torrent hakkında konuştu.

Takımdaki ilk dönemlerine değinen Alpaslan, "Büyük takıma gittiğinde ilk sene her zaman çok zor olur. Göztepe'de 3 sezon dolu dolu oynadım, benim için başarılı geçti. Oradan Galatasaray'a geldim. Maalesef son yılların en kötü, en karışık Galatasaray'ına denk geldim. Teknik direktör değişiklikleri, yeni transferler, yeni yönetim... Ben imza attığımda yönetim bile yoktu. Çok karmaşık ve zor bir senem geçti." ifadelerini kullandı.

Nihat Kahveci İsmail Kartal'ın o kararıyla çileden çıktı: Bu değişikliği biri bana anlatsın Nihat Kahveci İsmail Kartal'ın o kararıyla çileden çıktı: Bu değişikliği... Haberi Görüntüle

ALPASLAN ÖZTÜRK'TEN DOMENEC TORRENT: BENİ ÇOK YIPRATTI

Geçen sezon Fatih Terim'den sonra göreve gelen Domenec Torrent ile aralarında geçen süreci anlatan Alpaslan, "Ortada elle tutulur bir şey yok. Öyle karar aldı. Ona ve antrenörlüğüne herhangi bir saygısızlığım olmadı. Öyle değerlendirdi, saygı duydum. Ben son ana kadar Galatasaray'ın çıkarları için mücadele ettim. Zor bir süreçten geçtim. Birden kadroya alınmamaya başlandım. Bu çok ağrıma gitti, beni çok yıprattı. Ayrılma kararımda büyük bir etken oldu" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading