Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray'ın bir oyuncusuna daha Sevilla kancası! Marcao'dan sonra...

Galatasaray'ın bir oyuncusuna daha Sevilla kancası! Marcao'dan sonra...

Galatasaray'dan Marcao'yu kadrosuna katan İspanyol kulübü Sevilla, Kounde'yi Barça'ya kaptırınca gözünü yine Türkiye'ye çevirdi. Sevilla Sportif Direktörü Monchi, Galatasaray'ın bir yıldızını daha transfer etmek istiyor.

Spor

02.03.2024, 08:22

Galatasaray'dan uzun uğraşlar sonucu Brezilyalı stoper Marcao'yu kadrosuna katan İspanya'nın güçlü ekiplerinden Sevilla Sarı-Kırmızlı kuübün kapısını bir kez daha çalmak üzere. 

Haaland gözünü o kurala dikti! Değiştirilmesini istiyor Haberi Görüntüle

İKİ YILDIZINI KAYBEDİNCE...

İspanyol ekibi, uzun uğraşlar verdiği Brezilyalı stoper Marcao'yu 15 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer etmişti. 26 yaşındaki savunmacıyla 5 yıllık sözleşme imzalayan Sevilla'da bu transferin ardından 2 yıldız stoper oyuncusu takımdan ayrılınca yeniden bu bölgeye arayışlar başladı. Transfer döneminin başında Diego Carlos, Aston Villa'nın yolunu tutarken Barcelona ise uzun süredir çabaladığı Jules Kounde transferini resmen bitirdi. Katalan ekibinden yapılan açıklamada Jules Kounde transferi için Sevilla ile anlaşma sağlandığı açıklandı.

Manchester United çocukluk hayalim demişti! İsmail Yüksek'e talip yağmaya başladı Haberi Görüntüle

ŞİMDİ DE NELSSON

Bu gelişmelerin ardından Sevilla, yeniden stoper arayışına geçerken gözünü bir kez daha Galatasaray'a dikti. Sevilla Sportif Direktörü Monchi'nin Marcao'dan sonra bu kez Galatasaray'dan Victor Nelsson'un transferini istediği öğrenildi. İspanyol basınındaki haberlere göre Monchi, Nelsson'u Marcao ile uyumu nedeniyle özellikle istiyor.

Macaristan kalecisi Gulacsi Türkiye'ye meydan okudu "Yarınki maç bambaşka olacak" Haberi Görüntüle

CİMBOM BU KEZ SOĞUK

Buna karşın Galatasaray ise Marcao'dan sonra Nelsson'un da satılmasına olumlu yaklaşmıyor. Sevilla'nın önümüzdeki günlerde 23 yaşındaki savunmacı için girişimde bulunması bekleniyor. Geçen sezon Danimarka ekibi Kopenhag'dan 7 milyon euroya transfer edilen Danimarkalı savunmacı, Sarı-Kırmızılı formayla 48 maça çıkmış, bu maçlardaki başarılı defansif  performansının yanı sıra takımına 1 gol ve 1 de asist katkısı yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading