Yandex Metrica

Galatasaray’da Zaniolo planı hazır: Giderse o dünyaca yıldız isim geliyor

Galatasaray’da Zaniolo planı hazır: Giderse o dünyaca yıldız isim geliyor

Son dakika transfer haberleri... 2022-2023 sezonunu şampiyon olarak kapatan Galatasaray, yeni sezon için transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızlı ekibin bu sezon yaptığı flaş transferler arasında yer alan Nicolo Zaniolo'nun sezonun sona ermesi ile talipleri arttı. Bu nedenle Zaniolo'ya alternatif isimler yönetim tarafınan aranıyor.  Zaniolo giderse Galatsaray o dünyaca yıldız ismi getirebilir. 

Spor

23.01.2024, 21:00

4 Haziran Pazar günü oynanan Galatasaray Fenerbahçe derbisinde attığı gol ile gündeme gelen Nicolo Zaniolo tekrardan İtalya Milli Takımı'na döndü.

Zaniolo'nun ülkesi İtalya adına sergileyeceği performans, transferinde etkili faktör olacak. Sözleşmesinde serbest kalma bedeli 35 milyon Euro yazan İtalyan yıldız için sarı-kırmızılı yönetim 25 milyon Euro üzerinde gelecek teklifleri değerlendireceği söyleniyor.

Lazio'nun yıldızının yeni takımı belli oldu! İmzalar atıldı Lazio'nun yıldızının yeni takımı belli oldu! İmzalar atıldı Haberi Görüntüle

Fred Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Yıldız sambacı evini özledi Fred Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Yıldız sambacı evini özledi Haberi Görüntüle

ZIYECH ALINABİLİR

23 yaşındaki hücum oyuncusunun satılması durumunda işini sağlama almak isteyen yönetim, Zaniolo'nun yerine doldurabilecek isim araştırılmaya başlandı.

Sabah'ın haberi doğrultusunda; Olası bir ayrılık durumunda Chelsea'nin yıldızı Hakim Ziyech gündeme gelecek. 30 yaşındaki Faslı Ziyech, Zaniolo gibi sol ayağını kullanıp sağ açık olarak görev yapıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading