Yandex Metrica

Galatasaray'da Mohammed patlak verdi! İcardı gidiyor

Galatasaray'da Mohammed patlak verdi! İcardı gidiyor

Sezon başında Fransa Lig'i ekiplerinden Nantes'e kiralanan Mustafa Mohammed için Galatasaray cephesinde beklenmedik olaylar yaşanıyor.

Spor

23.01.2024, 20:38

2021 Yılının Şubat ayında 1.6 milyon euro karşılığında sarı kırmızılı renklere katılan Mostafa Mohammed, kulüp kariyerine iyi bir başlangıç yapmış ve taraftara kendini sevdirmişti.İlerleyen haftalarda formu düşen 25 yaşındaki santrafor, sezon sonunda bonservisiyle birlikte Galatasaray'a transfer oldu.Galatasaray bu transfer için Zamelak kulübüne 3.85 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

Galatasaraylı taraftarlar bu transferi önemli bir yatırım olarak gördü. Erden Timur'un dünya yıldızları Mauro Icardi, Seferovic gibi yıldızlar ile yeni bir yapılanmaya giden cimbom  Mohamed'i hem olgunlaşması hem de satışından kâr edilebilmesi amacı ile Ligue 1 ekibi Nantes'e kiraladı.Yönetim, Nantes'ten gelecek parayla da Icardının bonservisini alma hayali kuruyordu.

Arda Güler'in hareketi dünyada viral oldu! İşte o anlar... Arda Güler'in hareketi dünyada viral oldu! İşte o anlar... Haberi Görüntüle

ERDEN TİMUR'UN MOSTAFA MOHAMED PROJESİ

Yönetim, Mostafa Mohamed'den gelecek para ile Mauro Icardi gibi yıldızlara yatırım yapacaktı.Akşam'ın haberine göre Nantes, oyuncunun bonservisini almaktan vazgeçti ve Erden Timur'un planları iptal oldu.Ligue 1 macerasına iyi başlayan Mostafa Mohamed, ilerleyen haftalarda beklenen performansı gösteremedi ve gözden çıkarıldı.Soyunma odasında bile pek konuşmadığı öğrenilen Mısırlı forvet, sezon sonunda Türkiye'ye gönderilecek.Mostafa Mohamed bu sezon Nantes formasıyla 41 maçta süre aldı. 1.85 boyundaki forvet, 9 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi.Mohamed'in Galatasaray ile olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.Mısırlı golcünün güncel piyasa değeri ise 6 milyon Euro.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading