Galatasaray'da beklenen ayrılık gerçekleşiyor! Nuri Şahin talip oldu
5 oyuncusuyla yollarını ayıran Galatasaray'da sıra taraftarın yıldızının bir türlü barışmadığı Taylan Antalyalı'ya geldi. Okan Buruk'un takımda görmek istemediği tecrübeli futbolcuya Nuri Şahin yönetimindeki Antalyaspor talip oldu.

Süper Lig'de bu sezon kadrosunu yeni transferlerle güçlendiren Galatasaray, kadroda düşünülmeyen oyuncular için kulüp arayışını hızlandırdı.
5 İSMİN BİLETİ KESİLMİŞTİ
Şu ana kadar Omar Elabdellaoui, Aytaç Kara, Babel, Diagne ve Sekidika gibi oyuncular takımdan gönderilirken sıra Taylan Antalyalı'ya geldi. Tecrübeli futbolcuya Antalyaspor talip oldu. Ligdeki zorlu fikstür nedeniyle alternatifli bir kadro kurmanın peşinde olan Akdeniz ekibinin teknik patronu Nuri Şahin'in talebi doğrultusunda Antalyaspor yönetiminin Galatasaray ile görüşmelere başladığı öğrenildi.
TRANSFERE SICAK BAKIYOR
Sezonu yedek kulübesinde geçirmek istemeyen Taylan'ın da transfere sıcak baktığı bildirildi. Galatasaray Teknik Direkötrü Okan Buruk'un kadrosunda istemediği oyuncuya Antalyaspor'un yanı sıra Konyaspor, Gaziantep FK ve Ankaragücü de talip oldu.
GEÇEN SEZON GÖZDEN DÜŞTÜ
2020-21 sezonunda Galatasaray'ın vazgeçilmez oyuncularından olan Taylan Antalyalı, geride bıraktığımız sezonda taraftarın en çok eleştirdiği isim haline gelmişti. 2021-22'de Galatasaray formasıyla tam 42 maça çıkan Taylan Antalyalı, sezonu gol ve asist yapamadan tamamlamış ve taraftarların yoğun eleştirisine maruz kalmıştı.
4 YILLIK MUKAVELESİ VAR
Buruk da bir basın toplantısında oyuncusunu isim vermeden eleştirerek "Galatasaray orta sahası oyunu iki yönüyle oynayabilen, skor katkısı verebilen isimlerden oluşmalı" ifadelerini kullanmıştı.
Bu sezon yedek kulübesine iyice hapsolan milli futbolcunun Galatasaray'la halen 4 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.