Yandex Metrica

Galatasaray’da Alexis Sanchez hamlesi! Yıldız futbolcu gelecek mi?

Galatasaray’da Alexis Sanchez hamlesi! Yıldız futbolcu gelecek mi?

Sezona iyi bir giriş yapmak isteyen ve şampiyomluk yarışından kopmak istemeyen Galatsaray, transfer çalışmalarına başladı. Sarı kırmızılı ekibin Alexis Sanchez ile ilgilendiği ve kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 19:22

11 Haziran'da yeni başkanını seçecek olan Galatasaray'da Alexis Sanchez gelişmesi yaşanıyor. Galatasaray’ın yıldız futbolcu ile ilgilendiği gelen iddialara arasında. Inter'de forma giyen 33 yaşındaki golcü Alexis Sanchez'e Galatasaray'ın talip olduğu öne sürüldü.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre, şampiyonluğu Milan'a kaptıran Inter, Juventus'tan ayrılan Paulo Dybala'nın transferini bitirebilmek için Şilili golcü ile yollarını ayırmayı istiyor.

Galatasaray şampiyonluğunu ne zaman ilan edecek? Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki şansı ne? İşte ezeli rakipler için şampiyonluğun tüm ... Galatasaray şampiyonluğunu ne zaman ilan edecek? Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki şansı... Haberi Görüntüle

BİRÇOK TALİBİ VAR 

Sarı kırmızılıların Alexis Sanchez ile yakından ilgilendiği bildirildi. İspanya'dan Sevilla'nın da talip olduğu ancak resmi girişimde bulunmadığı öğrenildi.

Paulo Dybala'nın Transfer için bütçede yer açmak isteyen Inter'in, 7.5 milyon Euro maaş alan Alexis Sanchez ile yollarını ayırmak istediğini oyuncunun menajeri menajeri Fernando Felicevich'e ilettiği kaydedildi.

Alexis Sanchez, bu sezon Inter formasıyla Serie A'da 27 maça çıktı ve 5 gol atıp 2 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading