Yandex Metrica

Galatasaray yönetiminden TFF çıkarması

Galatasaray yönetiminden TFF çıkarması

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek ve başkanvekili Erden Timur, TFF'de görev yapan Yusuf Günay'a plansız bir şekilde ziyarette bulundu.

Spor

23.01.2024, 20:15

Galatasaray yönetimi, salı akşamı oynanan FTA Antalyaspor - Fenerbahçe karşılaşmasında ofsayt gerekçesiyle ev sahibi ekibin iptal edilen ikinci golü için TFF'ye çıkarma yaptı.

Galatasaray başkanı Dursun Özbek ve başkanvekili Erden Timur TFF'ye ziyarette bulundu. Ziyarette Galatasaray'ın Antalyaspor - Fenerbahçe maçının VAR kayıtlarının açıklanmasını talep ettiği öğrenildi.

Mehmet Ali Aydınlar kimdir? Fenerbahçe Başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar nereli, kaç yaşında? Mehmet Ali Aydınlar kimdir? Fenerbahçe Başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar... Haberi Görüntüle

MAÇ SONRASI PAYLAŞIM YAPILDI

Sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesaplarından ezeli rakibi Fenerbahçe'ye gönderme yapıldı ve çok sert ifadeler kullanıldı.

Galatasaray'ın yaptığı açıklamada ''Toz koktu! Derdi adalet olmayanlar ayrıcalığını aldı. Biz herkes için adalet aramaya devam edeceğiz. FTA Antalyaspor - Fenerbahçe maçının VAR kayıtları açıklansın, yapılan operasyona ne kılıf bulunduğunu birlikte görelim.'' ifadeleri kullanıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading