Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray yöneticisi Nihat Kırmızı: Trabzon kazanmadı, biz kaybettik

Galatasaray yöneticisi Nihat Kırmızı: Trabzon kazanmadı, biz kaybettik

Trabzonspor'a son 6 dakikada yenilen Galatasaray'da yönetici Nihat Kırmızı maça ilişkin değerlendirmesinde ilginç bir yorum yaptı.

Spor

23.01.2024, 18:41

Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Kırmızı, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında lider Trabzonspor'a 2-1 yenildikleri maçı kendi hataları sonucunda kaybettiklerini söyledi.

Nef Stadı'nda Trabzonspor ile yapılan maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kırmızı, üzgün olduklarını kaydetti.

İyi oynadıkları bir maçı kaybettiklerini aktaran Nihat Kırmızı, "Çok üzgünüz. İyi oynadığımız bir maçtı. Hak ettiğimiz galibiyeti kendi ellerimizle Trabzonspor'a verdik. Aslında Trabzonspor kazanmadı, biz kaybettik. Bireysel hatalardan dolayı mağlup olduk. Galip gelebilirdik ya da en azından berabere kalabilirdik" diye konuştu.

TÜRKİYE ÜLKE PUANINDA KAÇINCI SIRADA 2024? UEFA ülke puanı sıralamasında... Haberi Görüntüle

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON ŞAMPİYON OLACAĞIZ

"Yenildik ama takımımız iyi yolda." diyen Kırmızı, "Maçın başında takımımızla taraftarlarımızın bütünleşmesi iyi yolda olduğumuzu, birlik ve beraberlik içinde neler yapabileceğimizi net bir şekilde gösterdi. Maça iyi başladık ve iyi oynadık. Maalesef yine bazı hakem hataları vardı ama maçın sonlarına doğru bireysel hatadan dolayı gol yedik ve mağlup olduk" ifadelerini kullandı.

Kırmızı, milli maç arasını en iyi şekilde değerlendireceklerini vurgulayarak, "Hocamızın raporunu değerlendirdik. Tüm eksiklerimizi gidereceğiz. Yeni döneme çok iyi bir şekilde başlayacağız. Galatasaray, bu sezonu en iyi şekilde tamamlayacak, önümüzdeki sezon şampiyon olmak için elinden geleni yapacak ve şampiyonluklar yaşayacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Nihat Kırmızı, taraftarların protestolarıyla ilgili ise "Taraftarımız 90 dakika çok iyi destekledi. Haklı olarak galibiyet bekliyorlardı. Bu gelmeyince de protestolar ve tepkiler oluyor. Bu çok doğal. Futbol sonuç oyunu. Sonuç alsaydık başka şeyler konuşuyor oldurduk." şeklinde sözlerini tamamladı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading