Yandex Metrica

Galatasaray yeni Muslera'sını buldu! Yönetim çalışmaları hızlandırdı

Galatasaray yeni Muslera'sını buldu! Yönetim çalışmaları hızlandırdı

Süper Lig'de lider Galatasaray, Muslera'nın ayrılması ihtimaline karşılık Hırvatlar'ın başarılı kalecisi Livakovic'i kadrosuna katmak istiyor.

Spor

23.01.2024, 20:39

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu ikinci maçında A Milli Futbol Takımı'na geçit vermeyen Hırvatistan milli kalecisi Dominik Livakovic için flaş bir iddia ortaya atıldı. Başarılı kaleciyi Galasataray kadrosuna katmak istiyor.

Yabancı VAR hakemleri ne zamana kadar olacak? Yabancı VAR hakemleri her maçta olacak mı? Yabancı VAR hakemleri ne zamana kadar olacak? Yabancı VAR hakemleri... Haberi Görüntüle

MUSLERA'NIN YERİNE LIVAKOVIC

Galatasaray sözleşmesi 2024'te bitecek olan Muslera'nın boşluğunu doldurmak Livakovic'i düşünüyor .Muslera'yı aratmayacak düzeyde kaleci arayışında olan yönetim, Livakovic'i gündemine aldı. Cimbom, Dinamo Zagreb'in 28 yaşındaki file bekçisi Dominik Livakovic için şartları zorlayacak.

Galatasaray'ın zenginlik 'joker'i! Değerini 10x katladı Galatasaray'ın zenginlik 'joker'i! Değerini 10x katladı Haberi Görüntüle

LİVAKOVİC GELMEYE HAZIR

Galatasaray'ın kaleci listesinde ilk sırada yer alan başarılı eldiven, sarı-kırmızılılara gelmeye hazır olduğunun işaretini verdi. Başarılı file bekçisinin Dinamo Zagreb'le sözleşmesi 2024 yılında sona erecek. Performansıyla göz dolduran Livakovic futbol kariyerinde Hırvatistan dışına çıkmadı. 2016 yılından beri Dinamo Zagreb'te forma giyen yıldız file bekçisi, yeni bir sayfa açmaya sıcak bakıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading