Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray Yeni Malatyaspor'u devirdi

Galatasaray Yeni Malatyaspor'u devirdi

Spor Toto Süper Lig'in 33. hafta kapanış maçında ikinci yarı açılan Galatasaray, ligden düşmesi kesinleşen Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup etti ve evinde üst üste 4. maçını kazandı. Sarı-Kırmızılılar, puanını 44’e yükselterek 12. sıraya yerleşti. Geçtiğimiz hafta küme düşmesi kesinleşen Malatya ekibi ise 20 puanda kaldı.

Spor

23.01.2024, 19:09

Süper Lig'de futbol heyecanı son hız devam ediyor. Ligde son haftalara girilmişken bu sezonun hayal kırıklığı yaratan takımı Galatasaray, Nef Stadı'nda 33. haftayı galibiyetle kapattı.

Fenerbahçe olağanüstü genel kurul ne zaman? Fenerbahçe ligden mi çekilecek?... Haberi Görüntüle

ASLAN İKİNCİ YARI AÇILDI

Sahasında Yeni Malatyaspor'u ağırlayan sarı-kırmızılı ekip, ikinci yarıda Ryan Babel ve Halil Dervişoğlu'yla güldü. İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmada ikinci yarıya hızlı başlayan Galatasaray, üst üste pozisyonlar buldu. Atakların yoğunlaştığı sırada 52'de Babel, 54'de ise Halil Dervişoğlu'nun golü, Galatasaray'a 3 puanı getirdi.

Bu sonuçla Galatasaray, puanını 44'e yükselterek 12. sıraya yerleşti. Geçtiğimiz hafta küme düşmesi kesinleşen Malatya ekibi ise 20 puanda kaldı. Öte yandan Galatasaray, bu sezon ilk kez iç sahada üst üste 4 maç kazandı.

Beşiktaş'ta bir dönem sona eriyor! Ghezzal'ın yeni durağı netleşiyor Haberi Görüntüle

PULGAR 4 MAÇ, HALİL 6 MAÇ SONRA LİGDE İLK 11’DE

Galatasaray’ın sezon başında kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Halil Dervişoğlu ile devre arasında kadroya dahil edilen Erick Pulgar, yeniden ilk 11’e döndü. Son olarak sarı-kırmızılı takımın 5 Mart’ta İttifak Holding Konyaspor ile oynadığı Spor Toto Süper Lig 28’inci hafta mücadelesinde ilk 11’de forma giyen Pulgar, 4 maçlık aranın ardından yeniden ilk 11’de görev aldı. Halil Dervişoğlu ise 21 Şubat’ta Göztepe ile oynanan Spor Toto Süper Lig 26’ncı hafta müsabakasının ardından 6 lig maçında ilk 11’de görev almazken, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşısında tekrar ilk 11’e kavuşan bir diğer isim oldu.

Şampiyonlar Ligi kehaneti 10 yıl sonra gerçek oldu! Haberi Görüntüle

GALATASARAY’DA 4 İSİM KADRODA YOK

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Barış Alper Yılmaz ve Olimpiu Morutan’ı Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçının kadrosuna dahil etmedi. Öte yandan sakatlıkları bulunan Feghouli ve Mohamed de kadroda yer almayan diğer isimler oldular.

Semih Kılıçsoy parlamaya devam ediyor: 29 maçta 30 gol... Haberi Görüntüle

CİHAT ARSLAN 2 İSMİ DEĞİŞTİRDİ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, takımının ligin 32’nci haftasında GZT Giresunspor ile oynadığı maçın ilk 11’ine göre Galatasaray karşısında 2 ismi değiştirdi. Arslan, kalede Ertaç Özbir yerine Abdulsamed Damlu, Nshimirimana yerine ise Buğra Çağıran’a görev verdi.

Stat: Nef

Hakemler: Mustafa Kürşad Filiz, Esat Sancaktar, İbrahim Tozbey

Galatasaray: Muslera, Elabdellaoui, Nelsson, Marcao (Dk. 90+3 Alpaslan Öztürk), Van Aanholt, Pulgar (Dk. 70 Cicaldau), Taylan Antalyalı (Dk. 83 Arda Turan), Berkan Kutlu, Babel, Kerem Aktürkoğlu (Dk. 84 Emre Kılınç), Halil Dervişoğlu (Dk. 70 Gomis)

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor: Abdulsamed Damlu, Kenan Özer, Awuku, Campi, Karim Hafes (Dk. 90 Yiğit Ulaş), Azubuike, Donsah, Rahman Buğra Çağıran (Dk. 54 Nshimirimana), Mustafa Eskihellaç (Dk. 90 Umut Taniş), Dicko, Tetteh (Dk. 87 Haqi Osman)

Goller: Dk. 51 Babel, Dk. 53 Halil Dervişoğlu (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 16 Awuku, Dk. 70 Dicko (Öznur Kablo Yeni Malatyaspor), Dk. 35 Babel (Galatasaray)

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading