Yandex Metrica

Galatasaray, Uğurcan Çakır'la el sıkıştı! Alacağı maaş bile belli

Galatasaray, Uğurcan Çakır'la el sıkıştı! Alacağı maaş bile belli

Trabzonspor'un milli file bekçisi Uğurcan Çakır, yıllık 35 milyon TL karşılığında Galatasaray'ın teklifini kabul etti.

Spor

17.02.2024, 20:55

Kötü bir sezonu geride bırakan ve ligi arzulamadığı bir yerde bitiren Trabzonspor'da milli kaleci Uğurcan Çakır'ın adı Galatasaray'la anılıyordu.

Milli kaleci için flaş bir iddia ortaya atıldı. Uğurcan Çakır'ın Galatasaray ile her konuda anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Yılın transferini Okan Buruk bitirecek! Kritik transferde son durum Yılın transferini Okan Buruk bitirecek! Kritik transferde son durum Haberi Görüntüle

KADROYA ALINMAMIŞTI

Hatırlanacağı üzere adı Galatasaray ile anılan kaleci Uğurcan Çakır, Trabzonspor'un Başakşehir ile oynayacağı maçın kadrosuna alınmamıştı.

Kulislerde konuşuluna göre; Uğurcan Çakır, Galatasaray ile görüşme yaptığı için kafasının karışık olduğu iddia edilmişti.

Golden Boy 2024 adayları açıklandı: Litede 3 Türk isim var! Golden Boy 2024 adayları açıklandı: Litede 3 Türk isim var! Haberi Görüntüle

30-35 MİLYON EURO MAAŞ

Sarı-kırmızılıların Uğurcan'a 30-35 milyon liralık maaş teklifi yaptığı ve Uğurcan'ın da bu teklifi kabul ettiği yazıldı.

Montella EURO 2024'te fark yaratma peşinde! Amacı belli oldu Montella EURO 2024'te fark yaratma peşinde! Amacı belli oldu Haberi Görüntüle

TEKLİF ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Galatasaray, Uğurcan Çakır için Trabzonspor'a Taylan Antalyalı + Mostafa Mohamed + 4 M€ teklif etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading