Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray transfer bombasını patlattı! Milli futbolcu 3 yıllık imzalıyor

Galatasaray transfer bombasını patlattı! Milli futbolcu 3 yıllık imzalıyor

Son dakika haberleri... Galatasaray'da yapılacak başkanlık seçimi öncesi aday olan Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in ekibinde yer alan yöneticilerin Beşiktaş'tan ayrılan Oğuzhan Özyakup ile görüştüğü ortaya çıktı.

Spor

23.01.2024, 19:20

2012-2013 sezonundan bu yana formasını giydiği Beşiktaş'a geçtiğimiz günlerde veda eden Oğuzhan Özyakup, Galatasaray ile görüşüyor.

KAriyerine İstanbul'da devam etmek isteyen milli futbolcunun kendisine önerilen teklife sıcak baktığı belirtildi.

11 Haziran'da yapılacak Galatasaray başkanlık seçimine aday olan Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in boşta olan Oğuzhan'a haber göndererek, kendisiyle görüşmek istediğini iletti.

Bu teklifi değerlendirme kararı alan milli oyuncunun Galatasaray'a söz verdiği seçim sonrası Florya'ya giderek görüşeceği öğrenildi.

İspanya yine Arda Güler'i konuşuyor! Manşetlere taşınan performansı büyük ses... Haberi Görüntüle

OĞUZHAN ÖZYAKUP BEŞİKTAŞ KARNESİ

2012-2013 yaz transfer döneminde Arsenal'den 500 bin Euro'ya Beşiktaş'a transfer olan Oğzuhan Özyakup, 10 yıllık süreçte 3 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.

Kaptanlığa kadar yükseldiği Siyah-beyazlılara veda eden Oğuzhan, "19 yaşında bir çocuk olarak kapısından girdiğim, anne sevgisi gibi karşılıksız sevdiğim kulübümden, Beşiktaş ailemden bugün 29 yaşında olgun bir insan olarak çıkıyorum. Birlikte yaşadığımız ve birbirimize yaşattığımız bütün o özel duygular için çok teşekkür ederim." ifadelerini kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading