Yandex Metrica

Galatasaray, Torreria'nın bonservisini belirledi: Dudak uçuklatan bonservis

Galatasaray, Torreria'nın bonservisini belirledi: Dudak uçuklatan bonservis

Galatasaray'ın bu sezon bonservisiyle kadrosuna kattığı veilk 11'in vazgeçilmezi olan Lucas Torerria ile ilgili kararını belirledi. 6 Milyon euro bonservisle sarı kırmızılı takıma katılan Torerria'ya biçilen bonservis bedeli belli oldu.

Spor

23.01.2024, 20:52

Göztepe'de samba şov! Adeta takımı sırtladı Göztepe'de samba şov! Adeta takımı sırtladı Haberi Görüntüle

SERİE A'DAN TEKLİFLER VAR

Uruguaylı orta saha oyuncusuna birçok avrupa kulübünden teklifler gelirken en ciddileri ise Serie A ekibi Milan ve Lazio oldu.

Dursun Özbek'ten Uğur Dündar'a tavsiye: Uzaklaş Dursun Özbek'ten Uğur Dündar'a tavsiye: Uzaklaş Haberi Görüntüle

15 MİLYON EURO

İtalya ekipleri, 27 yaşındaki orta saha oyuncusu için 10-12 milyon euro ödemeye hazır ancak Galatasaray, oyuncusunun biraz daha değerlenmesini bekliyor. Galatasaray ise oyuncusunu 15 milyon eurodan aşağı satmamak istiyor

1. Lig'de 32. hafta kararı! Karşılaşmalar için eşzamanlı planlama 1. Lig'de 32. hafta kararı! Karşılaşmalar için eşzamanlı planlama Haberi Görüntüle

MENTAL OLARAK TOPARLANDI

Galatasaray’da, kaybedilen maçlar da dahil olmak üzere takımın en çalışkan ismi olarak dikkat çeken Torreira, bir dönem özel hayatında yaşadığı sorunlar nedeniyle mutsuzdu. Uruguaylı futbolcu toparlanırken, ailesinin de son dönemde İstanbul’a gelmesiyle iyice sahaya odaklandı.

Son dakika: UEFA Galatasaray'a ceza yağdırdı Son dakika: UEFA Galatasaray'a ceza yağdırdı Haberi Görüntüle

GALATASARAY KARNESİ

Uruguaylı futbolcu tüm kulvarlarda çıktığı 30 karşılaşmada 2 bin 223 dakika süre alırken 1 asist katkısında bulundu. Torreira özellikle orta sahadaki mücadeleci oyunuyla taraftarların sevgilisi haline geldi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading