Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray tarihe geçti! İlk kez Twitter Space odasında transfer açıklandı

Galatasaray tarihe geçti! İlk kez Twitter Space odasında transfer açıklandı

Galatasaray iki transferini Twitter space odasından yaprak tarihe geçti. 82 binden fazla kullanıcının katıldığı yayında Lucas Torreira ve Dries Mertens duyuruldu.

Spor

23.01.2024, 19:39

Galatasaray, Twitter Space odasından transfer açıklayan ilk kulüp oldu. Galatasaray’ın tarihe geçtiği o anlarda Lucas Torreira ve Dries Mertens transferinin mali detayları da açıklandı.

Trabzonspor'dan Marco Reus hamlesi! Alman yıldız Süper Lig'e mi geliyor? Haberi Görüntüle

MÜCADELEM BU SENE ŞAMPİYONLUK İÇİN OLACAK

Space odasından konuşan Lucas Torreira, "Merhaba Galatasaray taraftarı. Vamos Galatasaray. Kariyerim için çok önemli bir an. Hislerim şu anda çok iyi. Bu kulübün, kariyerimde çok büyük bir parça olmasını bekliyorum. Taraftarlar, bu kararı almamda çok büyük bir rol oynadılar. Mücadelenin ilk adımı, bu sene şampiyonluk için olacak." dedi.

Türkiye UEFA ülke puanında kaçıncı sırada? Türkiye'den Şampiyonlar Ligi'ne 2... Haberi Görüntüle

FERNANDO MUSLERA DA YAYINA KATILDI

Fernando Muslera da Galatasaray sohbet odasına katılırken, " Mertens ve Torreira'nın geldiği için çok mutuyum. Bütün taraftarlarımızı buradan selamlıyorum. Sayın başkanımızı ve Erden Bey'i tebrik ediyorum. Yönetimin gözü büyük oyuncularda. Bu kulüpte büyük oyuncularla oynadım. Havada bunun kokusunu alıyorum, büyük şampiyonluklar, büyük unvanlar.. Bu yolda olmamız gurur veriyor." ifadelerini kullandı.

Dries Mertens ise, "Dün maçın içinde gibiydim. Gomis aslan yürüyüşünü yaptığında kendimi tutamıyordum. Galatasaray’da efsane olmak istiyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading