Yandex Metrica

Galatasaray taraftarından Arda Turan büyük tepki! O hali gözlerden kaçmadı

Galatasaray taraftarından Arda Turan büyük tepki! O hali gözlerden kaçmadı

Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray, sahasında Giresunspor'a 1-0 yenildi. Sakatlığı sebebiyle uzun süredir sahalardan uzak kalan Arda Turan, maçın 62. dakikasında oyuna dahil oldu. Milli futbolcunun kilolu ve göbekli hali dikkat çekerken sosyal medyada bu duruma tepki yağdı. Turan'ın jübile vaktinin geldiğini düşünen sarı-kırmızılı taraftarlar paylaşımlarıyla 34 yaşındaki futbolcuyu gündeme taşıdı.

Spor

23.01.2024, 18:36

Süper Lig'in 2. yarısının ilk haftasında Giresunspor'a 1-0 yenilen Galatasaray, lider Trabzonspor'un 22 puan gerisine düştü. Sarı-kırmızılılarda uzun süre sonra sahalara dönen Arda Turan'ın ise fiziği tartışma konusu oldu.

"FUTBOLU BIRAK"

Dakikalar 62'yi gösterdiğinde Taylan Antalyalı'nın yerine oyuna dahil olan deneyimli futbolcunun oldukça kilo aldığı ve göbeğinin çıktığı görüldü. Bu duruma sosyal medyada isyan eden taraftarlar milli futbolcuya "Futbolu bırak" çağrısı yaptı.

ALAY KONUSU OLDU
Yapılan paylaşımların ardından Arda Turan'ın adı gündemin zirvesine yerleşirken, milli futbolcu taraftarlar arasında alay konusu oldu. Sosyal medyada kullanıcılar Arda Turan'ın göbeğini 'ti'ye alan binlerce paylaşım yaptı. Öte yandan bazı taraftarlar milli futbolcuyu sahada efor sarf etmek yerine takım arkadaşlarına komut verdiği için eleştirdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading