Yandex Metrica

Galatasaray stadyumuna ne zaman kavuşuyor?

Galatasaray stadyumuna ne zaman kavuşuyor?

Son dakika haberleri... Galatasaray Genel Sekreteri Köksal Ünlü, Türk Telekom Stadyumu'ndaki zemin çalışmalarının sona erdiğini açıkladı.

Spor

23.01.2024, 17:57

Galatasaray Kulübü ile Tunç Holding arasında sarı-kırmızılı tekerlekli sandalye basketbol takımı için sponsorluk anlaşması yapıldı.

İmza töreninde basın mensupların sorularını yanıtlayan Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Köksal Ünlü, 3 aydan bu yana devam eden zemin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Türk Telekom Stadyumu'ndaki çalışmaların sona erdiğini belirten Köksal Ünlü, "Aslında stat daha önce de UEFA kriterlerini geçmişti. Ancak risk almak istemediğimiz için Lazio maçına kadar tuttuk. Lazio maçını yüzde 99 stadımızda oynayacağız. Sahanın durumu da gayet iyi." ifadelerini kullandı.

Cemil Kazancı kimdir? Servet Yardımcı'nın yönetimdeki Cemil Kazancı nereli, kaç yaşında? Cemil Kazancı kimdir? Servet Yardımcı'nın yönetimdeki Cemil Kazancı nereli, kaç... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'A SPONSOR MÜJDESİ 

Stadyum  isim sponsorluğu için yaptıkları görüşmelerde sona yaklaştıklarını dile getiren Ünlü,  "Daha önce de stat isim hakkını değerini bulmadan vermeyeceğimizi söylemiştim. Şu anda değerini bulma aşamasında. İki sponsorla görüşüyoruz. Bu çok uzamayacak. Kısa vadede açıklayacağız." dedi.
Ünlü, stat koltuklarının yenilenme çalışmalarına da önümüzdeki haftadan itibaren kademeleri olarak başlayacaklarını sözlerine ekledi.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading