Yandex Metrica

Galatasaray, PSG ile masaya oturacak! İcardi'nin bonservis bedeli belli oldu...

Galatasaray, PSG ile masaya oturacak! İcardi'nin bonservis bedeli belli oldu...

Galatasaray'ın sezon başında PSG'den kiralık olarak kadrosuna kattığı dünya yıldızı Mauro Icardi için Fransız kulübüyle masaya oturacak.

Spor

23.01.2024, 20:18

Fenerbahçe derbisinde oyuna sonradan giren ve attığı gol ve yaptığı asistle tarihi skorun mimarlarından olan Mauro Icardi, taraftarların gönlünde taht kurdu.

Galatasaray formasıyla şu ana kadar 7 maça çıkan İcardi, sahada kaldığı 476 dakikaya 5 gol-4 asist sığdırdı. Dünya yıldızı olduğunu gösteren Arjantinli golcünün kiralık sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmuyor.

Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunan İcardi için PSG, sezon sonunda Galatasaray ile masaya oturacak.

29 yaşındaki oyuncunun Fransız ekibine vergiyle birlikte maliyeti 10 milyon Euro. PSG'nin belirlediği bonservis ise 13 milyon Euro.

Beşiktaş, Fernando Santos ile yolları ayırdı! İşte Portekizli hocanın alacağı tazminat belli oldu Beşiktaş, Fernando Santos ile yolları ayırdı! İşte Portekizli hocanın alacağı... Haberi Görüntüle

İCARDİ'NİN BONSERVİSİ MOHAMED VE MORUTAN TARAFINDAN KARŞILANACAK

Kiralık oyuncuları Mostafa Mohamed (5 milyon 250 bin Euro opsiyon) ve Morutan'dan (5.5 milyon Euro) 10 milyon Euro bekleyen sarı-kırmızılılar, bu parayı Arjantinli yıldıza ödemeye hazır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading