Yandex Metrica

Galatasaray maçı öncesi Montella'dan flaş Onyekuru açıklaması!

Galatasaray maçı öncesi Montella'dan flaş Onyekuru açıklaması!

Son dakika haberleri... Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Galatasaray maçı öncesi sakatlığı olduğu konuşulan Henry Onyekuru hakkında açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 19:52

Süper Lig ideri Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella, 1 Ekim Cumartesi günü Galatasaray ile oynanacak maç öncesi basın mensuplarına görüşlerini aktardı.

Milli takım kampında sakatlanan Nijeryalı oyuncu Henry Onyekuru'nun sakatlığını atlatarak çalışmalara başladığını ve maç gününe kadar hazır olacağını aktaran Montella, "Onyekuru'yu tekrardan kazanacağımızı düşünüyorum. Rakitskiy kırmızı kart nedeniyle forma giyemeyecek. Ben forvetsiz oynadığımızı düşünmüyorum. Statik özelliklerde forvetsiz çıkıyormuşuz gibi gözüküyor ama Onyekuru kanat oyuncusundan ziyade bir santrafor. Bu halde de ne kadar ofansif olabileceğimizi herkese göstermiş olduğumuzu düşünüyorum." dedi.

Sarı-kırmızılı takımın eski oyuncusu Henry Onyekuru'nun Galatasaray'a karşı sahada olması beklenirken, nasıl bir performans göstereceği ise merak konusu oldu.

Nijeryalı kanat, bu sezon 7 maçta 2 gol 2 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading