Yandex Metrica

Galatasaray, Lucas Torreira'yı transfer etti! İşte transfere ilişkin detaylar

Galatasaray, Lucas Torreira'yı transfer etti! İşte transfere ilişkin detaylar

Galatasaray'ın Arsenal'den kadrosuna kattığı yıldız futbolcu Lucas Torreira, İstanbul'a geliyor. Galatasaray uzun süredir orta sahaya takviye yapmak istiyordu. Torreira'nın Milano'da kendisini Galatasaray oyuncusu yapan sözleşmeyi imzaladığını açıkladı. Arsenal'in 6-7 milyon Euro artı bonuslar düzeyinde bir bonservis alacağı belirtiliyor.

Spor

23.01.2024, 22:11

Galatasaray, Lucas Torreira transferini sonuçlandırdı. Arsenal ile sağlanan anlaşma sonrası Uruguaylı yıldız ile de sözleşme imzalandı. Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira, İstanbul'a gelmek için Milano'dan yola çıktı.

Sky Sport'un dünyaca ünlü İtalyan muhabiri Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Galatasaray'ın Arsenal'den kadrosuna katmaya hazırlandığı Uruguaylı orta saha oyuncusu Lucas Torreira, Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur ve sarı-kırmızılı takımın eski oyuncusu Arda Turan ile birlikte İstanbul'a gelmek üzere Milano'dan yola çıktı. 

Beşiktaş'tan Sergen Yalçın transferi için flaş açıklama Beşiktaş'tan Sergen Yalçın transferi için flaş açıklama Haberi Görüntüle

ARSENAL BONSERVİSİ İLE SATTI 

Milano'dan Torreira'yı alan Galatasaray'ın özel jeti buradan Brüksel'e gidecek ve Dries Mertens'i de aldıktan sonra uçak İstanbul'a gelecek.

Arsenal'in 6-7 milyon Euro artı bonuslar düzeyinde bir bonservis alacağı belirtiliyor. 

Torreira’nın yüksek maaşından kurtulmak isteyen Arsenal, Uruguaylı yıldızı satarak bonservisinden para kazanmak istiyordu.

Torreira, Arsenal formasıyla 89 maça çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading