Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray-Lazio maçına damga vuran Sarri, Fatih Terim'e yaptığı hareketle gündem oldu!

Galatasaray-Lazio maçına damga vuran Sarri, Fatih Terim'e yaptığı hareketle gündem oldu!

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın dün akşam 1-0 kazandığı Lazio maçı öncesi İtalyan teknik adam Maurizio Sarri, Fatih Terim'in önünde eğilerek selam verdi.

Spor

23.01.2024, 17:59

İtalyan teknik adam Maurizio Sarri, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e gösterdiği saygıyla gündem oldu.

Karşılaşma öncesi Terim ile sohbet eden Sarri, geçmiş yıllarda hayranlıkla takip ettiği  Fatih Terim'in önünde saygıyla eğildi.

Dün verdiği röportajda Türk teknik adamın İtalya'da kalıcı izler bıraktığını belirten Sarri, "Fiorentina'da görev aldığı günlerde onu özellikle takip eder. Maçlara giderdim" ifadelerini kullandı. 

Galatasaray'a müjde: Zaniolo'ya milli davet Haberi Görüntüle

FATİH TERİM: SARRİ BENİ MAHCUP ETTİ

Karşılaşma sonrası İtalyan hocanın kendisini mahcup ettiğini aktaran Fatih Terim, "Sarri benim için çok güzel şeyler söylemiş. Beni takip ettiğini, İtalya'dayken maçlarıma geldiğini söylemiş. Bugün beni mahcup da etti. Kendisine sarıldım, tebrik ettim ve beğendiğimi dike getirdim. Kendisine saygı duyuyorum. Çok iyi bir teknik adam. Antrenörlük yaptığı takımları seyrediyorum. Futbol anlayışı olan, ondan vazgeçmeyen, önemli takımları da başarıya götüren çok değerli biri. Ondan bunları duymak da beni onurlandırdı" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading