Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray'la Fenerbahçe Avrupa arenasında! İşte muhtemel 11'ler

Galatasaray'la Fenerbahçe Avrupa arenasında! İşte muhtemel 11'ler

Galatasaray, Marsilya karşısında Avrupa Ligi'nde gruptan çıkma peşinde. Fenerbahçe, Yunan ekibi Olimpiakos karşısında hem rövanş hem de avantaj peşinde. İşte muhtemel 11'ler...

Spor

23.01.2024, 18:21

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Galatasaray ve Fenerbahçe bu akşam sahne alacak. Galatasaray, sahasında Marsilya'yı konuk ederken Fenerbahçe ise deplasmanda Olimpiakos ile karşılaşacak.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun 5. haftasında bugün Fransa temsilcisi Olimpik Marsilya ile karşılaşacak. Nef Stadı'nda yapılacak maç saat 20.45'te başlayacak. Müsabakayı Almanya Futbol Federasyonundan hakem Tobias Stieler yönetecek. Stieler'in yardımcılıklarını Eduard Beitinger ile Robert Kempter üstlenecek. Müsabakanın 4. hakemi ise Florian Badstübner olacak. Karşılaşma, Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak. 25 Kasım Perşembe günü oynanacak Galatasaray - Marsilya maçı TSİ 20.45'te başlayacak. Kritik mücadele EXXEN'den naklen yayınlanacak. Galatasaray, taraftarı önünde 1 puan alması durumunda ilk 2'de yer alarak gruptan çıkmayı garantileyecek.

Trendyol Süper Lig'in en değerli takımı kim? Süper Lig'in en... Haberi Görüntüle

MUHTEMEL İLK 11

Fatih Terim’in takımını; Muslera; Yedlin-Nelsson-Marcao-Van Aanholt; Berkan-Cicaldau; Morutan-Halil-Kerem ve Mohamed 11'İ ile sahaya sürmesi bekleniyor.

Arda Güler, öyle bir gol kaçırdı ki... İspanya basını Ancelotti'ye... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE YUNANİSTAN DEPLASMANINDA

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nun 5. haftasında bugün Yunanistan ekibi Olimpiakos'a konuk olacak.25 Kasım Perşembe günü Yunanistan'ın Pire kentindeki Georgios Karaiskakis Stadı'nda oynanacak Olimpiakos - Fenerbahçe karşılaşması, TSİ 23.00'te başlayacak. İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz'un yöneteceği mücadele, EXXEN dijital platformundan canlı yayımlanacak. Fenerbahçe, Olimpiakos'a üstünlük kurması halinde puanını 8'e çıkaracak ve son hafta maçları öncesinde avantaj elde edecek.

Fenerbahçe ligden çekilme kararı almıştı! 6 futbolcudan şok tepki: Ligden... Haberi Görüntüle

MUHTEMEL İLK 11

Vitor Pereira’nın takımını Berke; Ferdi-Kim-Szalai-Novak; Mert Hakan-Sosa-Zajc; İrfan-Pelkas ve Berisha 11'i ile sahaya sürmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading