Yandex Metrica

Galatasaray'ın yıldızı Icardi eşi Wanda Nara'dan boşandı! Sosyal medyadan duyurdu

Galatasaray'ın yıldızı Icardi eşi Wanda Nara'dan boşandı! Sosyal medyadan duyurdu

Galatasaray'lı Icardi'nin eşi Wanda Nara, İtalya'da yaptığı açıklamada  Nara, yıldız golcü ile resmen boşandıklarını ilan etti.

Spor

23.01.2024, 22:15

Galatasaray'ın sezon başında Fransız devi PSG'den kadrosuna kattığı Mauro Icardi eşi Wanda Nara'dan resmen boşandı. Nara, gelişmeyi İtalya'da yayın yapan Vanity Fair'e yaptığı açıklama ile ilan etti.

Joker'in talipleri artıyor! İtalya ve Almanya'dan sonra şimdi de İngiltere... Joker'in talipleri artıyor! İtalya ve Almanya'dan sonra şimdi de İngiltere... Haberi Görüntüle

FİİLİ AYRILIK RESMİLEŞTİ

Nara ve Icardi, geçtiğimiz eylül ayında ayrıldıklarını açıklamıştı. Çift ayrılık süreci sonrası birbirlerini suçlayıcı ifadeler kullanırken Wanda Nara, Arjantinli rapçi L-Gante ile birlikte olduğunu duyurmuştu. Wanda Nara, İtalyan basınına yaptığı açıklamada boşanma belgesini resmen imzaladığını söyledi. Nara'nın açıklamaları şöyle:

Eyüpspor'dan Süper Lig'i karıştıracak iddia için açıklama geldi! Dünya yıldızı Luka Modric Arda Turan'ın takımına mı geliyor? Eyüpspor'dan Süper Lig'i karıştıracak iddia için açıklama geldi! Dünya yıldızı... Haberi Görüntüle

"MAURO İMZALAMAK İSTEMEDİ"

"Mauro Icardi ile boşanma sözleşmesini imzaladık. Mauro imzalamak istemedi, onun için çok zor oldu. Benim için de zordu. Çünkü, Mauro'yu hala çok seviyorum. Ancak, işler iyi gitmiyordu. Evde ağır bir atmosfer vardı, her şey zorlaşmıştı ve bunu sona erdirmek istedim. Sonrasında Arjantin'e gittim. Boşanma evraklarını imzaladıktan sonra reklam çekimlerine gittim, sonra TV programıma devam ettim. Ayrılalı 2 ay oldu. Aramızdaki uzak mesafeler de bize yardımcı olmadı."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading