Yandex Metrica

Galatasaray'ın yeni transferi Nicolo Zaniolo, İstanbul'a geldi!

Galatasaray'ın yeni transferi Nicolo Zaniolo, İstanbul'a geldi!

Galatasaray'ın Roma'dan transfer ettiği İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo, iznin ardından bugün İstanbul'a geldi.

Spor

23.01.2024, 20:28

Galatasaray ara transfer döneminde Roma'dan 15 milyon Euro bedelle İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna kattı.

Nicolo Zaniolo'nun transfer videosunu Twitter'dan yayımlayan Galatasaray, İtalyan yıldızın yorumlarında: “Muhammed ve Türk halkı için çok üzgünüm. Destek için ben yardımımı yaptım. Hepimiz katkıda bulunalım ve birlikte eskisinden daha güçlü olalım.” dedi. İtalyan oyuncu, hayatını kaybeden taraftarın 17 yaşında olması nedeniyle 17 numarayı forma numarası olarak seçti.'' ifadelerine yer verdi.

Galatasaray'ın yıldızından büyük iddia! Okan Buruk milli takımın başına mı geçiyor? Galatasaray'ın yıldızından büyük iddia! Okan Buruk milli takımın başına mı... Haberi Görüntüle

ZANIOLO'DAN DEPREMZEDELERE DESTEK!

Transfer olduğu ilk günden bu yana depremzedeler için bağış yapan ve toplayan Nicolo Zaniolo, Galatasaray'a imza atmasının ertesi gününde de Nef Stadı'nda bulunan yardım merkezinde depremzedeler için toplanan yardımlarda yer aldı.

Nihat Kahveci'den Galatasaray maçı sonrası flaş yorum: Süper Lig'in şampiyonu kim olur? Nihat Kahveci'den Galatasaray maçı sonrası flaş yorum: Süper Lig'in şampiyonu... Haberi Görüntüle

NICOLO ZANIOLO GERİ DÖNDÜ!

İzin alarak ülkesi İtalya'ya dönen yıldız oyuncu Nicolo Zaniolo bugün İtalya'dan İstanbul'a geldi.

Ailesi ve arkadaşları ile İstanbul'u gezen Zaniolo'nun Galatasaray'ın Antalya kampı kadrosunda olması bekleniyor.

Galatasaray, Antalya'da geçireceği kampın son günü 26 Aralık Pazar günü 18.00'de Alanyaspor ile hazırlık maçı oynayacak. TV8'de yayınlanacak mücadeleden elde edilen bütün gelirler depremzedelere bağışlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading