Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Nurcan Çelik kimdir?

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Nurcan Çelik kimdir?

Son dakika haberleri... Nurcan Çelik kimdir? Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Nurcan Çelik mi? Galatasaray hakkında yeni gelişmeler...

Spor

23.01.2024, 17:49

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın seçim vaatlerinden biri olan Kadın Futbol Takımı projesi hayata geçiyor.

Takım oluşturma çalıştırmalarına başlayan Sarı-kırmızılılar yeni kurulan Galatasaray Kadın Futbol Takımının yeni teknik direktörünü belirledi.

Eski milli kaleci olan ve kariyerine antrenör  olarak devam eden Nurcan Çelik, yeni sezonda Galatasaray'ın teknik direktörü olacak.

UEFA, Fenerbahçe'ye neden 3 maç ceza verdi? Fenerbahçe taraftarı neden... Haberi Görüntüle

NURCAN ÇELİK KİMDİR?

Galatasaray Kadın Futbol Takımının yeni teknik direktörü Nurcan Çelik 1 Ocak 1980'de Artvin'de doğdu. 

Küçük yaşlarda futbola merak salan Nurcan, 15 yaşında Bursaspor altyapısına kaydoldu.

Burada kaleci olarak kariyer başlangına imza atan Çelik, 1999'da Bursa'nın ilçe takımlarından olan Gemlik Zeytinspor'a transfer oldu.

Aynı zamanda çocukken Galatasaraylı olduğu bilinen Nurcan Çelik'in eski Polonyalı futbolcu olan Roman Kosecki'ye olan hayranlığı nedeniyle futbola ilgi duymaya başladığı öğrenildi.

Türk Milli Kadın Futbol Takımı'nda da forma giyen başarılı antrenör, 1999-2008 yılları arasında  milli takımın vazgeçilmez kalecisi oldu.

Bir dönem Almanya'nın Wolfsburg takımınında da oynayan Nurcan, futbolu 2011 yılında kendi kurduğu Akdeniz Nurçelikspor'da bırakmıştır.

Avusturya - Türkiye maçı ne zaman, hangi tarihte? Avusturya -... Haberi Görüntüle

NURCAN ÇELİK 2 KEZ KANSERİ YENDİ!

Kadın futbolunun önemli figürlerinden olan 41 yaşındaki Nurcan Çelik, 2008'de yakalandığı tiroit kanseri hastalığını 2009 yılında yenerek hayata tutunmuştur.

Kadınlara ilham olan Çelik, yaklaşık 3 sene sonra meme kanserine yakalanmasına rağmen mücadelesinden vazgeçmeyerek sağlığına geri kavuşmuştur.

Egemen Korkmaz olaylı Fenerbahçe derbisi sonrası konuştu: Tepkisiz kalamazdım Haberi Görüntüle

NURCAN ÇELİK'İN FORMASINI GİYDİĞİ TAKIMLAR;

Bursaspor, Gemlik Zeytinspor, Zeytinburnuspor, Maltepe Yalıspor, Wolfsburg, Dostlukspor, Kıbrıs Akdeniz Spor Birligi, Akdeniz Nurçelikspor 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading