Yandex Metrica
SON DAKİKA
Galatasaray'ın yeni stadyum sponsoru NEF ne kadar ödeyecek?

Galatasaray'ın yeni stadyum sponsoru NEF ne kadar ödeyecek?

Son dakika haberleri... Galatasaray, yeni stadyum sponsoru NEF ile imza töreni düzenledi.

Spor

23.01.2024, 18:06

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur'un katılımıyla gerçekleşen lasnman gününe basın mensuplarını yoğun ilgi gösterdi.

Yapılan anlaşmayı duyuran Burak Elmas, "Seçim döneminde taraftarlara sözler vermiştik. Bunları yerine getirmek için çabalıyoruz. Galatasaray tarihinin en iyi stadyum sponsorluk anlaşmasını imzaladık" ifadelerini kullandı.

Geniş vadeli projeler geliştirdiklerini belirten Burak Elmas: "Bir iki seneyi kurtarıp popüler olmak istemiyoruz. Biz Galatasaray'ın geleceğini kurtarıyoruz. Borç azaltıyoruz. Tüm ilave kaynaklarda borçları ödenebilir, operasyonu devam ettirilebilir hale getirmek istiyoruz.

İsmail Yüksek'in derbi paylaşımına Arda Güler'den destek Haberi Görüntüle

NEF İLE ANLAŞMA KAÇ YILLIK?

Bugünden itibaren stadyumu isminin 'Ali Sami Yen Spor Kompleksi NEF Stadyumu' olacağını duyuran Burak Elmas, "Anlaşmamız 5+5 yıllık. Stat isim hakkından amatör şubelerimize de bir pay gidecek. Her yıl için anlaştığımız takvim üzerinden ödemeler yapılacak" açıklamasında bulundu.

Real Madrid'de Arda Güler krizi! O talep transferin önünü kesiyor Haberi Görüntüle

ERDEN TİMUR: BENİM İÇİN ALİ SAMİ YEN

Galatasaray'a sponsor olduklarını çok mutlu olduğunu aktaran NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, kendisi için buranın her zaman Ali Sami Yen olarak kalacağını belirterek, "NEF'in aktif büyüklüğü 13 milyar Dolar. TV reklamına para harcayacağımıza Galatasaray'a para harcıyoruz. Bu sponsorluk daha güvenli. Forma sponsorluğunda da aynı şey vardı. Galatasaray için daha iyi şart olursa, başka bir firmayla anlaşılmasına biz engel olmayacağız" dedi.

Anlaşmanın neden TL bazında yapıldığına da değinen Timur, "Yabancı firma ile anlaşmanın avantajı döviz ile olması. Türk Telekom ile de dövizleydi. Sonra yasaklandı bu. Şu an mecburen Türk Lirası ile yapılıyor. NEF adına Türk Telekom'a teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Ancelotti'den Arda Güler'e övgü: 'Sadece büyük bir yetenek böyle bir... Haberi Görüntüle

GALATASARAY NE KADAR KAZANACAK?

5+5 yıllık yapılan anlaşmanın sonucunda Galatasaray'ın toplam 725 milyon TL kazanacağı açıklandı. Tüm ödemelerin nakit olarak verileceği de öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading