Yandex Metrica

Galatasaray'ın PSV hezimetinin 5 maddede perde arkası

Galatasaray'ın PSV hezimetinin 5 maddede perde arkası

Galatasaray'da PSV karşısında alınan 5-1'lik ağır yenilgi sonrası eleştiri okları Fatih Terim'e yöneldi. İşte 5 maddede hatalar zinciri...

Spor

23.01.2024, 17:41

PSV'ye ilk maçta 5-1 yenilen Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi hayali başlamadan bitti. Sarı-kırmızılı camiada bu hezimet şok etkisi yaratırken, eleştiriler de arttı.

Geçmiş dönemde başarısızlıklarda Mustafa Cengiz ve ekibini suçlayan taraftarlar artık ilk sıraya teknik direktör Fatih Terim'i yerleştirdi.

27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş maçına taraftar alınacak mı? Beşiktaş deplasman tribünü açık mı? 27 Nisan Fenerbahçe- Beşiktaş maçına taraftar alınacak mı? Beşiktaş deplasman... Haberi Görüntüle

İŞTE HATALAR ZİNCİRİ

1- "3 seneye ihtiyacımız var" diyen Fatih Terim, PSV maçında sahaya çıkardığı ilk 11'deki tüm oyuncuları kendi döneminde takıma kattı.

2- Son 3 senede 40'tan fazla futbolcu alınırken, Galatasaray'ın elinde Marcao'nun dışında satacak oyuncusu yok. Luyindama ve Diagne'ye ödenen 21 milyon Euro bonservis, Babel ve Falcao'ya verilen astronomik sözleşmelerin bedeli ağır oldu.

3- Sezonu PSV'den 10 gün önce açan G.Saray'ın iyi çalışmadığı, Hollanda'da ortaya çıktı. Rakibinden yine az koşan sarı-kırmızılı takım, ikili mücadelelerde ayakta kalamadı.

4- Fatih Terim'in üçlü savunma tercihi, temposuz yaşlı yıldızları Arda ve Babel'i ilk 11'e koyması, PSV'nin de zorlanmadan farka gitmesine yol açtı.

5- Yönetimin bitirme aşamasına geldiği Rachid Ghezzal, Larsen ve Alioski gibi isimler Florya tarafından bekletildi. Alpaslan, Aytaç ve Jesse Sekidika'nın sahaya çıktığı Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi seviyesinden çok uzak olduğu, Hollanda'da alınan 5-1'lik skorla birlikte tescillendi.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı penaltı yorumu! Rıdvan Dilmen'den çarpıcı penaltı yorumu! Haberi Görüntüle

DAHA AZ KOŞMUŞLAR

Sabah gazetesinin aktardığı habere göre; sarı-kırmızılı oyuncuların PSV karşısında fizik olarak ezildiği yorumları yapılırken, istatistikler de bunu doğruladı. Hollanda ekibinin oyuncuları 90 dakikada toplam 117 km koştu. G.Saraylı oyuncular ise 102 km koşarak 15 km daha eksik mesafe kat etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading