Yandex Metrica

Galatasaray'ın milli yıldızına İtalya'dan sürpriz talip! 4 milyon Euro'luk teklif ortaya çıktı

Galatasaray'ın milli yıldızına İtalya'dan sürpriz talip! 4 milyon Euro'luk teklif ortaya çıktı

İtalya Serie A ekibi Cremonese, Berkan Kutlu için Galatasaray’a 4 milyon Euro’luk zorunlu satın alma maddesiyle kiralama teklifi yaptı.

Spor

23.01.2024, 20:23

Spor Toto Süper Lig'de lider durumda bulunan Galatasaray'da transer çalışmaları devam ederken milli futbolcu Berkan Kutlu'ya İtalya'dan talip çıktı. İtalya Serie A takımlarından Cremonese, 25 yaşındaki futbolcuya kanca attı.

Cemil Kazancı kimdir? Servet Yardımcı'nın yönetimdeki Cemil Kazancı nereli, kaç yaşında? Cemil Kazancı kimdir? Servet Yardımcı'nın yönetimdeki Cemil Kazancı nereli, kaç... Haberi Görüntüle

İTALYANLARDAN SÜRPRİZ TEKLİF

İtalya Serie A takımlarından Cremonese, Berkan Kutlu için sarı-kırmızılı kulübe kiralama teklifinde bulundu. İtalyanlar, yarım sezon için 700 bin Euro kiralama ücreti teklif etti. Cremonese, sözleşmeye de 4 milyon Euro'luk zorunlu satın alma maddesi ekletmek istiyor. Cremonese, Galatasaray'dan yanıt beklemeye başladı.

Dursun Özbek'ten Uğur Dündar'a tavsiye: Uzaklaş Dursun Özbek'ten Uğur Dündar'a tavsiye: Uzaklaş Haberi Görüntüle

ÖZBEK: GELİRLERİMİZ ARTMIŞ VAZİYETTE

Bilindiği üzere Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek daha önce 5-6 oyuncularına transfer teklifi aldıklarını açıklarken şu ifadeleri kullandı; "Ben ve arkadaşlarım bunu hiç hissettirmeden, gündeme getirmeden, başarı odaklı, Cumhuriyet’imizin 100. yılında hedefimizi hiç değiştirmedik. Fakat Galatasaray, yüklendiği misyonlar çerçevesinde hiçbir zaman böyle olamaz. Galatasaray’ın sportif manada eksiklerini gözetmeden çalışıyoruz. Mağazacılıkta satışlarımız iyi, iyi bir takım kurduk. Gelirlerimiz de artmış vaziyette.

Joker'in talipleri artıyor! İtalya ve Almanya'dan sonra şimdi de İngiltere... Joker'in talipleri artıyor! İtalya ve Almanya'dan sonra şimdi de İngiltere... Haberi Görüntüle

''5-6 OYUNCUMUZA TEKLİF VAR''

Futbol takımımızın başarılı yürüyüşü sayesinde futbolda değerimiz giderek artıyor. Sezon başında dünya piyasalarından 1 futbolcumuza talep vardı. Bugün 5-6 futbolcumuza hatırı sayılır transfer talepleri var."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading