Yandex Metrica

Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu Marca'ya konuştu! Barcelona maçı öncesi zaferin şifresini verdi

Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu Marca'ya konuştu! Barcelona maçı öncesi zaferin şifresini verdi

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın Barcelona ile oynayacağı maç öncesi Kerem Aktürkoğlu, Marca'ya konuştu. Milli oyuncu Harry Potter benzetmesine cevap verdi.

Spor

05.04.2024, 18:47

Galatasaray'ın yükselen değeri Kerem Aktürkoğlu, İspanyol medyasına röportaj verdi.

Barcelona ile oynanacak dev maç öncesi Marca'ya konuşan 23 yaşındaki yıldız, "Takımımızdaki en iyi oyuncu olduğumu söyleyecek durumda değilim. Takımda çok iyi oyuncular var. Evet taraftarımızın benden beklentilerini ve beni desteklediklerini hissedebiliyorum ama kendimi bir yıldız olarak görmüyorum ve bu da üzerimde baskı oluşturmuyor." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan Zaniolo için dev hamle! Resmen piyango vurdu Galatasaray'dan Zaniolo için dev hamle! Resmen piyango vurdu Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜKOĞLU: HARRY POTTER DEMEYE BAŞLADILAR

Maçlarda yaptığı Harry Potter gol sevinçlerine de değinen Kerem, "Bazen adım Harry mi yoksa Kerem Potter mı bilemiyorum. Her şey Harry Potter'ın taktığına benzeyen bir gözlük almamla başladı. Instagram'dan gözlüklü fotoğrafla paylaşımım sonrası bana Kerem Potter demeye başladılar. Büyük bir Harry Potter hayranıydım. Hayali bir sihirli değnek sallayarak kendi gol sevincimi yarattım." dedi.

Tolunay Kafkas'tan sert sözler: Hakemler adil değil Tolunay Kafkas'tan sert sözler: Hakemler adil değil Haberi Görüntüle

KEREM AKTÜKOĞLU İDOLÜNÜ AÇIKLADI

Marca'nın sorduğu idolün kim? sorusunu da cevaplayan Kerem, "İdolüm yok fakat Messi ve Ronaldo'yu izlemekten keyif alıyorum. Onlar son on yılın en iyi futbolcuları ve ben dahil dünya çapında birçok oyuncuyu etkilediler.  Barcelona futbol dünyasının en büyük kulüplerinden biri ve onları Avrupa Ligi'nde oynarken görmek garip bir duygu. Barcelona'nın yeri Avrupa Ligi değil. Avrupa Ligi gruplarındaki gibi en iyi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. En iyi oyunumuzu oynarsak Barcelona için zor bir rakip olacağımız kesin." yanıtını verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading